Nagyon nyugodt vagy vashiányos a babám?
Lehet, hogy rosszul tudom, de ha vashiányos az talán látszik a talpán, mert akkor nagyon fehér! Ezt azért mondom, mert a kislányomnak, sötétes a talpa :) és azt mondták azért, mert nem vashiányos, mert akkor fehér lenne!
Sajnálom, ha nem tudtam segíteni
Nem volt 3 hónaposan vérvételen? Nekünk kellett menni, azt hittem ezt minden babánál megcsinálják.
Az én babám vashiányos, viszont inkább hiperaktívnak mondanám, napközben szinte alig alszik. Nem vagyok benne biztos, hogy a nyugodtság feltétlenül összefüggésben van a vashiánnyal, szerintem ez egyszerűen csak alkat kérdése.
Köszi a válaszokat!
Második! Vashiányos vagy nyugodt? Így kérdeztem. Azóta utána néztem. Sápadtnak, karikás szemünek kellene lenni. De nem az hálistennek. De azért megyünk vérvételre. nálunk nem volt 3 hónaposan.,Pedig nem ártana minden babának szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!