A pocakban nyugodt alig alig mozgó baba ha megszületik valóban kis nyugis baba marad?
A lányom már a pocakban is igazi örökmozgó volt. Most 17 hónapos mint akit felhúztak úgy pörög állandóan.
Most ismét kismama vagyok,és a babánk épp csak mocorog, jelez,hogy minden oké,éjszaka meg sem moccan. Lehet ha megszületik lesz egy nyugisabb babám,mint a lányom. Vagy erre nem lehet alapozni???
Míg pocakban volt, éjszakánként nem tudtam aludni, nagyon aktív volt.
Ehhez képest másfél hónaposan átaludta az éjszakákat, teljesen nyugis gyerek, pedig volt, h már fájt, annyira mozgott, egy percre se állt meg.
1.babám pocakban nyugis, kint is nyugis
2.babám pocakban pörgött nonstop, kint is nyugis, szóval én erre nem nagyon alapoznék.
Hogy nyugodtabb a pocaklakód,az a terhességi hét függvénye is lehet- mert pl. nálunk a 30. hét után kezdett bepörögni a gyerek!
1. cefett nyugodt volt kint is,bent is- ma is olyan nyugis gyerek,pedig már 5 éves!
2. kicsit aktívabb volt bent mint a nagy,és kint is aktívabb mint a nagy!
3. az hogy aktív,enyhe kifejezés! :-) Pocakban is olyan kis box- hercegnő volt :-) És éjszaka tudtam aludni akkor is amikor a pocakban volt,és 2 hónapos korától végig aludja az éjszakát,nappal a "játékos" ha ébren van... Még semmit nem tud azon kívül,hogy hasra fordul,meg vissza,a hátán közlekedik és mindent szétpakol,ha kell valami, kiveri a balhét... Ő a kis Banditám,pedig még csak 7,5 hónapos!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv: 3 lányos
A lányom nyugis volt bent is, kint is az.
A fiam pörgős volt bent is, kint is az. Nálunk bejött.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!