Ez Így van? A környezetemben és a családon belül is az összes kisbaba, nagyon kis nyugodt leülős szépen eljátszó volt, nem ütögettet másokat és nem harapdált, nem hisztizett.
A környezetemben és a családon belül is az összes kisbaba, nagyon kis nyugodt leülős szépen eljátszó volt, nem ütögettet másokat és nem harapdált, nem hisztizett.
Az édes kisfiam 1 éves mindenben másabb, nagyon agresszív, de nagyon okos!Sok mindent tud de ezt most nem taglalom.
A kérdés lényege hogy, másnál is előfordult ez, hogy tök más a babja viselkedése?
Mi a kérdés lényegek?
Kisfiam régebben nyugodt, leülős, szépen eljátszó volt, itthon még most is az, de ha gyereket lát legszívesebben fellöki.
Az én lányom és a húgom lánya között 5 hét van.Az én picim nyugodt nagyon jól elvan napközben magában csak akkor sír ha ténylegh baj van (éhes pelus tele),és 5 hetes kora óta éjféltől reggel 6ig alszik(Most 11 hetes).A húgom kislánya pont az ellentéte.Egész nap nyűgös alig alszik éjszaka.ha fent is van sokat sír.Azt mondta nekem erre a szülésznőm hogy ezt az is okozhatja hogy az én terhességem teljesen nyugodt volt,míg az övé anyósa miatt végig full ideg és most is az.Nekem magától indilt meg a szülés neki indították.Azt mondják ez is befolyáolhatja a baba viselkedését.
Bocsi hogy ilyen hosszú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!