Hol tudnék régi (nagyon régi) babakocsit venni jó állapotban?
Kb. ilyenre gondolok: [link]
Meg vagyok bolondulva az ilyen régies babaholmikért, de egyszerűen nem találok jó állapotú "oldtimer" babakocsit.
Szia!
Én az ebay-en veszek sokmindent, mert szinte nincs olyan, amit ne lehetne megkapni, sokszor nagyon olcsón. Ez olyan mint a Vatera, csak széleskörübb. Ha gondolod, segítek keresni, ha be mered úgy vállalni, hogy csak képen látod azt amit megveszel. Döntsd el, és írj privit! De nemcsak babakocsik vannak, hanem olyan böcsőszerűk is, ami olyasmi alakú mint egy babakocsi, csak fekhelynek szolgál, nem tologatni...
Addig is becsatolok pár babakocsit, amit hirtelen találtam, az árak nagyon különbözőek tudnak lenni,van amire licitálni kell, van ami fixáras:
ilyesmire gondoltam, ami nem babakocsi, hanem fekvőhely ágy helyett, olyasmi mint a bölcső:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!