Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hagyjátok hogy a babátok...

Kiki01 kérdése:

Ti hagyjátok hogy a babátok TV-t nézzen?

Figyelt kérdés
Igyekszem napközben kikapcsolva tartani, de amikor este bekapcsolom, vagy mikor megyünk valahova ahol be van kapcsolva akkor nagyon érdekli, szinte le sem veszi róla a szemét. Nem árt neki?
2012. aug. 16. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos én tv függő vagyok, olyannyira hogy ha nem megy a tv aludni sem bírok.Neki állhatnak lövöldözni az utcán, nem érdekel, de egy apró neszt hallok már halálfélelmem van, a tv pedig ezeket elnyomja.

Na hát ebből kifolyólag nálunk a nap 24 órájában megy a tv.A fiam ehhez szokott hozzá, de mai napig nem igazán nézi, inkább neki is csak háttér zaj.Talán naponta összesen másfél óra az amikor kimondottan nézi, egy-egy mesét.

2012. aug. 16. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a gyerekeknek nem tesz jót a tévé, pláne nem kicsi korban. Ha az ember nem ér rá foglalkozni a gyerekkel, lehet értelmesebb elfoglaltságot is találni neki. (Színezés, festés, babázás, gyurmázás, építőkockázás, kirakózás. Én nem ültetném be a gyereket a tévé elé.

Bár ha csak rövid ideig nézi, és mondjuk a saját korosztályának valót, akkor abból maradandó kár nem lesz szerintem.

2012. aug. 16. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a ti esetetekben ez nem árt semmit. Ha letennéd a TV elé órákra, nem foglalkoznál vele, na az nem lenne jó.

Egyébként nálunk sem megy napközben a TV, de ha néha van olyan műsor, amit szeretnék megnézni, akkor megnézem, utána kikapcsolom.

2012. aug. 16. 20:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2012. aug. 16. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk galéria van, mi alszunk fent a férjemmel és ott van a TV, így a lányom csak akkor látja ha megyünk valahová. Nem tiltom, nézegeti kicsit, új neki, de ennyi. Ha majd nagyobb lesz fogom engedni mesét nézni otthon is a számítógépen.
2012. aug. 17. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!