Ti hagyjátok hogy a babátok TV-t nézzen?
Sajnos én tv függő vagyok, olyannyira hogy ha nem megy a tv aludni sem bírok.Neki állhatnak lövöldözni az utcán, nem érdekel, de egy apró neszt hallok már halálfélelmem van, a tv pedig ezeket elnyomja.
Na hát ebből kifolyólag nálunk a nap 24 órájában megy a tv.A fiam ehhez szokott hozzá, de mai napig nem igazán nézi, inkább neki is csak háttér zaj.Talán naponta összesen másfél óra az amikor kimondottan nézi, egy-egy mesét.
Szerintem a gyerekeknek nem tesz jót a tévé, pláne nem kicsi korban. Ha az ember nem ér rá foglalkozni a gyerekkel, lehet értelmesebb elfoglaltságot is találni neki. (Színezés, festés, babázás, gyurmázás, építőkockázás, kirakózás. Én nem ültetném be a gyereket a tévé elé.
Bár ha csak rövid ideig nézi, és mondjuk a saját korosztályának valót, akkor abból maradandó kár nem lesz szerintem.
Szerintem a ti esetetekben ez nem árt semmit. Ha letennéd a TV elé órákra, nem foglalkoznál vele, na az nem lenne jó.
Egyébként nálunk sem megy napközben a TV, de ha néha van olyan műsor, amit szeretnék megnézni, akkor megnézem, utána kikapcsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!