Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hagyjátok hogy a babátok...

Kiki01 kérdése:

Ti hagyjátok hogy a babátok TV-t nézzen?

Figyelt kérdés
Igyekszem napközben kikapcsolva tartani, de amikor este bekapcsolom, vagy mikor megyünk valahova ahol be van kapcsolva akkor nagyon érdekli, szinte le sem veszi róla a szemét. Nem árt neki?
2012. aug. 16. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

A tv nem ördöktől valló. Ha nem nagyon villogó műsor megy a tv-ben akkor biztos nem lesz baj. Én igen hagyni szoktam a nap egy bizonyos részénél, hogy nézze a Baba tv-jét. Kimondottan babáknak szól. Addig én tudok főzni takarítani. Szerintem ha ezt nézi megfelelő távolságból abból baja nem lehet.

2012. aug. 16. 19:26
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Elsőnél nem engedtem, egy idő után reklámokat nézett, 2 éves volt mire mese lekötötte. Második gyereknél nem izgat, persze odafigyelek amennyire tudok, de a nagytesó miatt nehéz. Szóval igen, engedem most már.
2012. aug. 16. 19:28
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Az idegrendszer fejlődésének kicsi korban egyáltalán nem tesz jót a tv. Alvászavarokat is okozhat. Nem beszélve arról hogy ilyenkor még nekik kéne játszani, jönni, menni, mesekönyvet nézegetni, nem pedig a tv előtt ülni. De az hogy egyszer egyszer pár percig nézi a tv-t nem hiszem hogy gondot fog okozni. Nekünk nincs tv-nk úgy hogy ebből nincs gond, de ha máshol vagyunk és be van kapcsolva az én fiam is nézi, kb 10 percig köti le, utána megy tovább és nem foglalkozik vele. 15 hónapos egyébként.
2012. aug. 16. 19:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó neked, utolsó! Az enyém még csak 5 és fél hós, azt sem tudja mi megy benne, csak azt látja hogy szines és mozog, de az nagyon tetszik neki:)
2012. aug. 16. 19:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Szerintem ha van a napnak egy olyan része amikor főz az ember és akkor nézi addig semmi baja nem lesz. Én sem egész nap ültetem a tv előtt a lányomat.
2012. aug. 16. 19:32
 6/15 anonim ***** válasza:
49%

persze, végignézték velem a Szívek Szállodáját, azt leadták, mikor kicsik voltak, minkét gyereknél :)

Kb. másfél volt a gyerek, amikor kerestünk neki reklámot a tévében, mert azalatt engedte öltöztetni magát és le tudtuk vágni a körmét. Ez volt a titkos fegyver meg a Teletubbik a BBC-n. Szerintem óvodáskor előtt nem nagyon köti le őket, ha nézik is a nekik való műsort, max. 20 percig bírják.

2012. aug. 16. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én engedtem, 2 éves és egyáltalán nem köti már le, simán elmegy mellette, néha az Elmot nézi 10 percig, aztán tovább áll játszani.
2012. aug. 16. 19:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk sincs Tv-nk. Illetve van, csak minek (: Mert nem is kapcsoljuk be.

Mikor egy barátnőméknél voltunk akkor ment a Minimaxon a Roary nevű mese, pár percre lekötötte. Mikor hazaértünk töltöttem le neki jó pár részt és minden nap nézheti picit amíg nekem olyan dolgom van ahol nem jó ha ott van.

18 hónapos.

2012. aug. 16. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem nagyon nézünk Tvt,max filmeket dvdn,vagy pl most az olimpiába belenéztünk,kisfiunkat 15,5 hónapos,kb 5 percig kötötte le eddig mindig,nem is szeretném rászoktatni,kis korban nagyon nem tesz jót az idegrendszernek.Nem is szoktuk bekapcsolni és bekapcsolva hagynia tvt,egyszerűen nem hiányzik,majd ha nagyobb lesz 2,5-3 éves akkor persze majd nézhet egy-egy rövid mesét ha lesz kedve addig felesleges.
2012. aug. 16. 20:30
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Az enyém 5 hónapos és a tv-röl le sem veszi a szemét még akkor sem ha be sincsen kapcsolva. A nappaliban lapos tv van és az nem villódzik ugy mint a hagyományos régi tv-ék. Főleg nappal. A multkor a gyerek a babhordozóban apával a kanapén és bejövök, egyikőjük sem vett észre. Ugy nézték a tv-ét. El is nevettem magam.
2012. aug. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!