Ha álltok a zebránál a babakocsival, meg szoktak állni, elengednek? Mi erről a tapasztalat?
Nekem az a szomorú tapasztalatom, hogy a NŐK szinte SOHA NEM ÁLLNAK MEG.
Volt olyan, hogy egy ANYUKA majdnem elcsapott.
Hátul ült két lurkó gyerekülésben.
Én nagyon ki vagyok akadva a nők vezetési stílusa miatt, mióta babám van.
Szomorú, de tény.
Sokkal TÖBB nőt látok telefonálni vezetés közben, sokkal több nő figyelmetlen, mint ahány férfi.
Csak nagyon-nagyon ritkán, kb. 10-ből 1.
És ami felháborít, hogy a női vezetők a legrosszabbak, ők sose állnak meg, ha véletlenül átenged valaki, az tuti férfi, a nők még inkább a gázt nyomják, nehogy le merjek lépni a kocsival (nem is merek), úgy mennek át előttem, mintha ott se lennék.
Nekem anyukám nagyon bátor, ha vele sétálunk, nem egyszer megcsinálta, hogy lelépett az autó elé, fékcsikorgatva meg is állt :) utána mehettem én is a babakocsival. (csak olyan esetben lép le, ha látja, hogy még messze van az autó, de látszik hogy gyorsít, és nem akar megállni)
Ha nem túl gyorsan jön az autó, én mindig bemosolygok a sofőrre. (bár gondolom a 4 sávoson száguldanak)
100%-osan bejött edig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!