Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül mernéd hagyni 2.5...

Egyedül mernéd hagyni 2.5 éves és 8 honapós gyereked míg te tusolsz?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 13:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze, vannak olyanok, akiknek az férjük rendőr, orvos, stb. és nincs otthon 24 órákat.

Ők is gondolom fürdenek, vécéznek.:)

Én nyitva hagyom az ajtót, és simán letusolok. A pici legyen biztonságban, mondjuk kiságy, a nagy meg jön-megy addig.

:)

2012. aug. 15. 13:44
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Én igen.

2 perc alatt letusolok.Mire beállok a fürdőkádba már megy a zuhany egy gyors tusolás,ki törülköző fel és már kinn is vagyok.Nekem ez 2 perc.De nekem különösen nincsenek ilyen problémáim,ugyanis a reggeli fürdésnél,még itthon van apa,este úgyszint.Kicsi a kiságyba,nagynak egy mese a TV-n,az ajtót nyitva is hagyhatod.

1,5 és 5 éves lányok anyukája

2012. aug. 15. 13:45
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

miért nem lehet őket egyedül hagyni ?

ezt nem értem....

egy tussolás csak nem tart fél órát ...

de ha igen akkor :

reggel mielőtt felébrednek vagy déli alvásnál vagy este mikor már alszanak vagy megvárod míg apa haza ér és akkor

2012. aug. 15. 13:47
 14/32 anonim ***** válasza:
3%
Nem, nem főzök...nem szoktam....,persze, mert minden percben őrködök, mint egy gyp-s. Azért a gáztűzhelytől könnyebb kipattanni, mint a kádból/zuhanyzóból vizesen, nem? Gondoljátok már végig...Nem vagyok a gyerekeim közelében 0-24ben, de fürdeni, boltba lemenni nem fogok, legyek akkor inkább paramami.
2012. aug. 15. 13:47
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Vica,kezdjük azzal,h azt írtad "még akkor sem,ha alszanak",ez nálam az estét is jelenti..ezen akadt fenn mindenki...erre írtam,h beteges..

és most biztos én vagyok a felelőtlen,de én a 15hónapost is merem hagyni,nyitott fürdőajtó,bejön,ha akar,ha meg nem,akkor játszik,én meg kb. 5perc alatt végzek..

2012. aug. 15. 13:52
 16/32 anonim ***** válasza:
59%

amúgy miért is nem fürödnek együtt?

ha van egy nagyobb kád akkor még élveznék a kicsik is :-)

de 8 hónaposan már mind a 3 gyerekem mászott és szabadon jött ment a két nagyobb között kicsit több a korkülönbség de simán elmentem fürdeni vagy főztem vagy stb....

úgyis mindig a lábam körül voltak és ott játszottak ahol éppen házimunkát végeztem .... az erkélyen ha teregettem, a konyhában rámolták ki a szekrényt ha főztem, a fürdőben pakolásztak ha fürödtem éppen, a szobában ha porszívóztam azon lovagoltak :-)

2012. aug. 15. 13:55
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

Vica, nekem volt, hogy egy hetet is vidéken dolgozott a férjem. Ilyen esetben te egy hétig nem fürödtél volna.:)

külföldön melózik a párja...

2012. aug. 15. 13:55
 18/32 anonim ***** válasza:
86%
Eskü nem rosszindulat csak érdekel: Én elfogadom, hogy vannak akik nem teszik, mert félnek, hogy a nagyobb egy építőkockával fejbe vágja a kisebbet. Bár szerintem, ha ott ülsz mellettük is egy pillanat műve az egész. De ezt tegyük félre. Mi van a WC-vel? Oda aztán ha sietni kell, nincs kecmec, hogy te jössz velem, te meg be a kiságyba, vagy majd ha apa haza jön. Vagy majd ha elalszotok.
2012. aug. 15. 13:56
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

Kisfiam és kislányom között 22 hónap van. Mikor a kicsi már mászott, simán eljátszott a nagyszobában a játszószőnyegen, és a bátyja is ott volt. Én meg a konyhában. Sose bántotta a nagy a kicsit ha nem voltam ott, pedig a mai napig látható hogy van benne féltékenység. De azt inkább akkor mutatja ki ha ott vagyunk velük.

Amikor tusolok, nyitva hagyom a fürdőszoba ajtót, kb. 3 percig tart az egész, és az egyik gyerek tuti ott téblából. 8 hónapost én a kiságyba nem tettem sose felülgyelet nélkül (kivéve alvás) mert mindkét gyerekem előszeretettel húzta fel magát és bukott előre. minkettőnek 1* sikerült kiesni a rácsos ágyból. A fiamnak 8 hónapos kora körül, így ő egyévesen már heverőn aludt, a lányom kicsivel később mert ő alacsonyabb.

Szóval kérdésre a válasz, igen egy rövid tusolás erejéig egyedül merném hagyni őket.

2012. aug. 15. 13:57
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

Kb így vannak a gyerkőceim, a múltkor muszáj volt egy jó kis gyomorrontás miatt wc-re szaladgálnom...

Kicsi a kiságyba vagy hordozóba, nagy az etető/pihenőszékbe. Így tuti nem tudnak semmiben és magukban meg egymásban sem kárt tenni.

2012. aug. 15. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!