Egyedül mernéd hagyni 2.5 éves és 8 honapós gyereked míg te tusolsz?
Persze, vannak olyanok, akiknek az férjük rendőr, orvos, stb. és nincs otthon 24 órákat.
Ők is gondolom fürdenek, vécéznek.:)
Én nyitva hagyom az ajtót, és simán letusolok. A pici legyen biztonságban, mondjuk kiságy, a nagy meg jön-megy addig.
:)
Én igen.
2 perc alatt letusolok.Mire beállok a fürdőkádba már megy a zuhany egy gyors tusolás,ki törülköző fel és már kinn is vagyok.Nekem ez 2 perc.De nekem különösen nincsenek ilyen problémáim,ugyanis a reggeli fürdésnél,még itthon van apa,este úgyszint.Kicsi a kiságyba,nagynak egy mese a TV-n,az ajtót nyitva is hagyhatod.
1,5 és 5 éves lányok anyukája
miért nem lehet őket egyedül hagyni ?
ezt nem értem....
egy tussolás csak nem tart fél órát ...
de ha igen akkor :
reggel mielőtt felébrednek vagy déli alvásnál vagy este mikor már alszanak vagy megvárod míg apa haza ér és akkor
Vica,kezdjük azzal,h azt írtad "még akkor sem,ha alszanak",ez nálam az estét is jelenti..ezen akadt fenn mindenki...erre írtam,h beteges..
és most biztos én vagyok a felelőtlen,de én a 15hónapost is merem hagyni,nyitott fürdőajtó,bejön,ha akar,ha meg nem,akkor játszik,én meg kb. 5perc alatt végzek..
amúgy miért is nem fürödnek együtt?
ha van egy nagyobb kád akkor még élveznék a kicsik is :-)
de 8 hónaposan már mind a 3 gyerekem mászott és szabadon jött ment a két nagyobb között kicsit több a korkülönbség de simán elmentem fürdeni vagy főztem vagy stb....
úgyis mindig a lábam körül voltak és ott játszottak ahol éppen házimunkát végeztem .... az erkélyen ha teregettem, a konyhában rámolták ki a szekrényt ha főztem, a fürdőben pakolásztak ha fürödtem éppen, a szobában ha porszívóztam azon lovagoltak :-)
Vica, nekem volt, hogy egy hetet is vidéken dolgozott a férjem. Ilyen esetben te egy hétig nem fürödtél volna.:)
külföldön melózik a párja...
Kisfiam és kislányom között 22 hónap van. Mikor a kicsi már mászott, simán eljátszott a nagyszobában a játszószőnyegen, és a bátyja is ott volt. Én meg a konyhában. Sose bántotta a nagy a kicsit ha nem voltam ott, pedig a mai napig látható hogy van benne féltékenység. De azt inkább akkor mutatja ki ha ott vagyunk velük.
Amikor tusolok, nyitva hagyom a fürdőszoba ajtót, kb. 3 percig tart az egész, és az egyik gyerek tuti ott téblából. 8 hónapost én a kiságyba nem tettem sose felülgyelet nélkül (kivéve alvás) mert mindkét gyerekem előszeretettel húzta fel magát és bukott előre. minkettőnek 1* sikerült kiesni a rácsos ágyból. A fiamnak 8 hónapos kora körül, így ő egyévesen már heverőn aludt, a lányom kicsivel később mert ő alacsonyabb.
Szóval kérdésre a válasz, igen egy rövid tusolás erejéig egyedül merném hagyni őket.
Kb így vannak a gyerkőceim, a múltkor muszáj volt egy jó kis gyomorrontás miatt wc-re szaladgálnom...
Kicsi a kiságyba vagy hordozóba, nagy az etető/pihenőszékbe. Így tuti nem tudnak semmiben és magukban meg egymásban sem kárt tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!