Babám hője popóban 38,6 fok, várjak vagy adjak neki valamit?
Az szerintem nem bunkóság, ha valaki azt tanácsolja, hogy miért nem vagy inkább a babával. Internetes tanács helyett én kihívtam volna a dokit.
Jobbulást!
Ezért nem kell egyből észt vesztve a dokihoz indulni,szerintem jól tette,hogy itt kért segítséget ezen a téren tapasztaltabb anyukáktól.Ha a babának jó a kedve,akkor érdemes lenne először csak a pancsit,hátha ez is elég.Utána még mindig adhatsz neki gyógyszert.
Nem is értem,hogy lehet ennyi rosszindulatú anyuka itt.Talán túl sokat vannak egyedül?Vagy csak szeretik a másikat ijesztegetni és felelőtlennek nevezni?
Ide mindenki tanácsért fordul,mert a babájának a legjobbat akarja.Ezt minden válaszolónak figyelembe kellene vennie!!!
Köszi kérdező, hogy lebunkóztál, bár nem írtad le konkrétan, kiérezhető.
A lepontozás meg abszolút nem érdekel, egy válasz nem ettől jó vagy rossz.
Egyébként még most is az a véleményem, hogy orvoshoz fordultam volna tanácsért a gépezés helyett.
Remélem ma már jobban van a babád.
Mint a pontozásból (nem csak én pontozok) is kiderült, bunkóságokat írtál! A gép előtt azért ültem, hogy infókat gyűjtsek, mivel még sosem volt beteg a babám, ezen kívül a dokit már nem tudtam volna kihívni, telefonon beszéltem vele és ő mondta, hogy menjünk be du. a rendelésre, ennyi, amúgy ilyen duma után nem érdekel, hogy jobbulást kívántál a babámnak!
Amúgy pedig sajna nincs jobban, antibiotikumot kap és kúpokat, lázas... amúgy ha valaki megint beszólna, hogy miért nem törődök inkább vele, közlöm, már elaludt és annyi szabadság nekem is kell az egész napos meg nem állás után, hogy kicsit netezzek, főleg, hogy lassan fel fog ébredni és jön a kúp újra... szóval aki bunkóskodik, az inkább más oldalra menjen, nincs szükség itt az ilyenekre...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!