Nem hízik a 10 hós babám, laborra küldenek, miért?
10hós lányom már 3hete elég rosszul eszik, tápszerből is keveset, normál ételből is. Július 24.-én 8640g volt, ma 8670g, ezért azt mondta az orvos, hogy vigyek vizeletet és menni kell laborba. Ezzel nincs is semmi gond, feltételezi a vashiányt. Írt fel tápszert, amit már ettünk és sugárba bukta vissza, és nem érti meg, hogy az nekünk nem jó! Az összes visszajön, mindet próbáltuk, egyedül a dm-es babylove tápszer marad benne! Éjszaka nem eszünk, csak a cumiért kel fel.
Viszont ismerek olyan anyukát, akinek a lánya 18hós, és 10,5 kg, tehát azért annyira nem tartom magunkat lemaradva, persze, elviszem laborba, de feltétlenül indokolt? Lányom nem fáradt, nem aluszékony, ami utalhatna a vas hiányára, sőt, egész nap meg sem áll, ennek tudtam be a nem megfelelő mértékű hízást! Ti mit gondoltok erről? Én vagyok a hü**e?
Szia
Az én kislányom juniusban volt 1 éves és akkor volt a súlya 7550gramm .Minket is elküldött a doki még tavasszal kivizsgálásra de elsősorban nem a nem hizása miatt hanem azért mert 9 hónaposan még nem mászott.Aztán bepótolta:)Aztán ott megnézte a drnő vettek tőle vért ,vizeletet, ekg lisztérzékenységi tesztet is csináltak amit nekünk kellett megvenni 4000 ft és minden eredménye jó lett.Most nem tudom hogy mennyi a súlya ,de már nem idegesitem magam ő ilyen kisebb korátol fogva lassan hizott.6 hónapos korában sikerült megdupláznia a súlyát aztán ennyi.Én biztos hogy egy jó darabig nem fogom megszúratni a kislányomat nagyon sirt :(
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Most jöttünk el a vérvételről, pisit sajnos nem sikerült zacskóba produkálni, így most alvás előtt tettem fel neki, és ha sikerül, délután visszaviszem a laborba!
Holnap lesz eredmény! Egyébként a gyerekosztályon vették le a vért, és az ottani orvosok lehülyézték a gyerekorvosunkat, megnézték a kiskönyvét, stb.
Még1x köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!