DM Bababónusz programban küldenek kuponokat, ha a baba fél éves lett? Vagy mikor küldenek?
nem szunt meg a postai kuldes.
a heten kaptam a ket evesemnek egy kuponfuzetet. bar mar ket honapja toltotte a kettot. ;-) pelus, tejital, ilyesmi van benne, vegosszeg kupon nincs.
hogy felevesen kuldenek-e nem tudom, de remelem, mert a lanyom lassan annyi idos lesz.
Igen, kellene kapnod.Ha 2 héten belül nem kapod meg, akkor kérdezz rá telefonon!
Az én lányom 17 hós, mikor egy éves lett volt egy kis kavirc a Dm-el, elkeveredett a 12 hós kuponom kétszer is.De aztán átvariálták a rendszert és megküldték az elmeredt kupont duplán, 1-1 pár zoknival:D A napokban pedig harmadjára is megkaptam ugyanazt a csomagot!Már 3 pár hófehér zoknija van a lányomnak:D
Én mondom, valami nagyon nagy kavarodás van náluk, de nem bánkódom emiatt, mivel már 3 végösszegi kuponom is van, meg egy csomó másik, amit szép lassan el tudok vásárolgatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!