Aki Dm baba bónusz programban van segítenél? Baba hány éves koráig küldenek kuponokat és hány darabot?
Kedves Kérdező!
Én ezekkel a feltételekkel léptem be, remélem postázni fogják, mert örülnék neki... hisz nem véletlen igényeltem. Bár, gondolom mindenki így van ezzel.
Itt a linkje:
Itt a kérdésedre a válasz:
Kezdőcsomag
Minden regisztrált jelentkező kap egy kezdőcsomagot, amelyet a jelentkezési lap leadását követően 4 héten belül, postai úton kap kézhez.
A csomag tartalma: 27 kupont tartalmazó kedvezményeket nyújtó kuponfüzet 0-6 hónapos babák részére valamint egy tanácsadó füzet 0-6 hónapos babákról. Ez a baba gondozásához ad hasznos segítséget.
Kuponfüzet
A kuponfüzet 27 kupont tartalmaz és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít, azokra az általunk gondosan összeválogatott termékekre és szolgáltatásokra, melyekkel a legjobb gondoskodást nyújthatják önmaguk és gyermekük számára.
A kuponfüzetben találhatók baba kuponok, melyek népszerű testápolási-, szájápolási,- pelenka,- és bébiételkuponok, valamint a C&A jóvoltából 1 db 50%-os kedvezményt nyújtó babaruhára beváltható kupon. Természetesen a kismamákra is gondoltunk mama kuponok formájában pl.: intimhigiéniás termékkupon, és szoptatást elősegítő tea kupon.
A program során további három alkalommal küldünk minden résztvevőnek a baba korának megfelelő újabb kuponfüzetet, újabb kedvezményekkel!
A kuponok beváltása nagyon egyszerű! A dm-ben történő vásárlás alkalmával tegye kosarába a kuponfüzetből kiválasztott termékeket, majd a fizetés előtt adja át a termékekhez tartozó kuponokat a pénztárnál. A kuponon szereplő forintösszeget vonja le a pénztáros a mindenkori fogyasztói árból, mely a termék polci helyén, az árcímkén fel van tüntetve. A kuponok beváltása vásárláshoz kötött, de egy vásárlás alkalmával több kupont is beválthat. A füzetben szereplő, nem a dm által kínált szolgáltatást nyújtó kuponok nem a dm üzletekben, hanem e kuponok hátoldalán szereplő helyen és címen válthatók be.
Remélem segítettem!
Én is megkaptam, már a 2. gyerekkel regisztráltam.
Kedves válaszoló, aki nem kaptál semmit: reklamáld meg! Ha már jelentkeztél, és szeretnéd igénybevenni a kedvezményeket, csörögj rájuk! Szerintem egy telefont megér. Lehet, hogy a posta szórta el a cuccot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!