Miért nem nyugodtan alszik a babám?
Szerintem egyszerüen álmodik, nem kell ezen problámázni. Nappal valószinüleg nem alszik olyan sokáig, hogy intenziven álmodjon.
(Egyébként a baba nem "hós" hanem "hónapos" - a "hó" csak egy idétlen adminisztrációs rövidités...)
Most miért kell kioktatni, jó az úgy hogy "hós", én is meg még sokan mások is úgy írják, mindenki érti miről van szó!
Az én babám is csinálta ezt, valószínűleg azért, mert nemrég tanulta meg emelgetni, forgatni a fejét! A kisfiam most 6 HÓS és most meg négykézlábra áll álmában, mert most épp itt tarta a fejlődésben! :) Ne aggódj, majd abbahagyja!
Jó babázást!
3 HÓNAPOS! JÓ ÍGY???? De szerintem nem ez a lényeg, nem ezen az egy szón van a hangsúly.
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk a meleg az oka.Mióta kánikula van állandóan forgolódik, megébred, nyöszörög.
Ne morogjatok.:)Nem nagy fáradtság helyesen használni az anyanyelvet és a kicsinek is helyesen megtanítani.Én azóta figyelek a szavaimra, mióta édesanya vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!