Normális, ha a 8 hetes kisbabám csak éjfél körül alszik el? Be fog ez állni korábbra?
Kedves kérdező! A mi babánk pont ugyanígy aludt mint a tied ennyi idősen! És igen: az én anyukám - és tesóm - is beleszólt, hogy ez nem jó, hiába mondtam, hogy de igen, nekünk így jó!
Azóta már sokszor változott a napirendje, de a lényeg a te szempontodból: az utolsó szopi (11 körül volt akkor, s utána hajnali 5-6 körül) kicsit előrejött, a hajnali szopit meg 5 hósan elhagyta. Így most 9 körül fürdetünk (ez NAGYON TUDATOS - mert apa későn ér haza és én igenis akarom, hogy a baba és ő töltsenek el együtt legalább 1 órát este!!) utána még szopizik, és 10 körül elalszik. Reggel 7 körül kel.
SZóval: NE HAGYD magad "rábeszélni": ha nektek (mindhármótoknak!) ez most jó így, legyen így!, pár hét, hónap múlva úgyis változni fog, a baba majd alakítja. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!