Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet az oka hogy a kisbabá...

Sz.mse kérdése:

Mi lehet az oka hogy a kisbabám nem alszik nyugodtan?

Figyelt kérdés
az a gondom hogy a kislányom most 8,5 hónapos és van 6 fogunk. ugyanakkor míg jött kifelé a foga esténként felsírt és etetni kellett vagy cumit odaadni 2-3 alkalommal. most hogy már kibújt úgy egy hete még rosszabb lett ugyanis napközben nem nagyon akar enni, ha eszik is szinte csak a joghurtot krémtúrót fogadja el. éjszaka pedig mondhatni óránként másfél óránként felsír és nem elég a cumi hanem kegyetlenül ordít mintha fájna valamije, bár én nap közben nem vettem észre rajta semmit sem. s ilyenkor csak a tápszer csillapítja a sírást és hogy újra visszaaludjon. bő napja volt láza is fenekében mértem 38,6, estére pedig már 38,2 volt másnapra pedig elmúlt.
2012. júl. 17. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
jön a foga, szél van, front van. Én, mikor a babám nyűgösebben aludt, estére kapott nuropfent, az mindig bevált :)
2012. júl. 17. 19:42
 2/2 nittababy ***** válasza:
Az én kislányomnál is volt ilyen időszak akkor én is Nurofent adtam neki!!és ő is felsírt óránként!!ez sajnos evvel jár!!
2012. júl. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!