Mit csináljak? Se a cumit se cumisüveget nem fogad el a kisbabám csak mellen akar lenni akkor is ha már tele van
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 23:17
1/6 A kérdező kommentje:
3 hetes
2012. júl. 17. 23:18
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nem fog megnyugtatni a válaszom, de azt tanácsolom, hogy légy türelemmel! Nagyon gyakori panasz ez, ennyi idős babáknál sűrűn előfordul. Tudom, hogy iszonyú fárasztó, talán már fáj is a melled, de pár hét, és kinövi. Tényleg.
3/6 anonim válasza:
Nálam ugyan ez volt, 1 óráig szopizott, de a cumit nem fogadta el. 2 hónaposan rátalált az ujjára, azóta azt cumizza, és minden megoldódott. Majd kap fogszabályzót, de addig is nagyon nyugodt baba lett, és csak annyit van cicin, amennyit tényleg eszik.
4/6 anonim válasza:
Sajnos én sem foglak megnyugtatni, de vannak ilyen babák. Nekem 2 is jutott belőle. Vagyis a lányom 5 hónaposan elfogadta a cumit, a cumisüvegből pedig 6 hónaposan a vizet, addig csak szopizott. A fiam soha nem fogadta el egyiket sem, bár túl sokáig nem is próbálkotam, mikor láttam, mennyire ellene van. Ő 7 hónapos korától szopja az ujját, és ami így utólag tök jó, hogy 16 hónaposan már teljesen egyedül, ügyesen iszik pohárból :)
5/6 anonim válasza:
Szia! Nagyjából én is ebben a gondban vagyok. Csak nekem már 5 hónapos a babám. Csakis cici kell neki, semmi más. Már próbálom rászoktatni a cumisüvegre egy ideje, de a helyzet nem túl rózsás, még most sem. Odatartom neki a cumisüveget, játszok neki vele, és néha belespriccelek a szájába a cumisüvegből. Amikor nyalogatni kezdi a cumisüveg tetejét, akkor dugom be a szájába, és óvatosan megnyomom a cumit...nem tudom. Majd talán az idő segít. Csak gyakoroljunk :)
6/6 anonim válasza:
Szia! Megint 5-ös válaszadó vagyok. A Bridget Jones naplójában találtam a gyerekemre egy jó szót, és néha szoktam a fülébe suttogni: "Cici perverz!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!