3900al született, hazajövetkor (3 nap múlva) 3530 volt, amire azt mondták normális.
most 3 hetes és 4600 körül van, annyit mért a védőnő.
Ha tényleg megbízható a mérlege akkor több mint egy kiló 3 hét alatt, nem sok? ő azt mondta sokat eszik csökkentsem a szopi időt 15-20 percről 10 perc körülire. (anyatejes a baba)
Gripe Watert próbáljátok ki. az a legjobb. meg van a BioGaia nevű cucc, azt én nem ismerem, de nagyon dicsérik.
2012. aug. 14. 13:47
22/30 anonim válasza:
A mecset teát felejtsd el. Attol még jobban hasfájósak a babák. Több anyukával erre jutottunk! az infacolt használd csak magában! Az jobb!
2012. aug. 14. 14:17
23/30 A kérdező kommentje:
most 2 napja hogy adom neki a teát meg a infacolt hol így alszik hol úgy, egyszerűen nem tudom belőni hogy most hány órát aludjon mert a 3-4 óra alvás nála nincs meg. Tegnap délután volt először hogy majdnem 4 órát aludt de lehet az már azért mert délelött meg szinte semmit nem aludt :(
remélem hamarosan beáll neki valami rend mert ez igy neki se és nekünk sem jo :( most 9:15kor aludt el kiváncsi vagyok mennyit alszik, este 2-2,5 óránként szinte fent volt
2012. aug. 15. 09:52
24/30 anonim válasza:
beáll a rend majd úgy 6 hetes kora körül, ne félj. csak légy figyelmes, mert ő állítja be, figyeld, mikor enne/aludna szívesen, és az hogy ismétlődik nála nap mint nap.
2012. aug. 15. 12:52
25/30 A kérdező kommentje:
de az normális hogy fel kel mondjuk 10 kor eszik 10 perc alatt, és utána meg nem alszik másfél órát, aztán meg nagy nehezen elaltatom és 10 perc mulva tuti felsir hogy baja van és megint egy jo 20-30 perc mire vissza altatom. Igy nehéz :( ez normális igy?
2012. aug. 15. 13:42
26/30 anonim válasza:
Igaz, hogy nekem kis súllyal (2800 gramm) született a babám, és 2600 grammal hoztam haza, de az 1 hónapos kontrollon 4720 gramm volt. Nem hittem a szememnek, de mivel csak anyatejet kap, azt mondta a védőnő, hogy ez normális, nincs baj, örüljek neki, hogy szépen hízik
2012. aug. 16. 14:31
27/30 anonim válasza:
igen, ilyenkor még minden "normális". nem tehetsz semmit, csak etesd ha éhes, és csillapítsd a hajfájását, ahogy tudod. arra figyelj, h evés után büfizzen, mert ha anélkül bealszik, hamar felébred a hasfájásra.ha cicin alszik el, vedd a válladra, büfiztesd, majd, ha ettől picit fölébred, tedd újra cicire, 2-3 korty és alszik megint.
2012. aug. 16. 18:31
28/30 A kérdező kommentje:
ma sem aludtunk szinte semmit :( nem tudom...nincs igénye az alvásra? vagy mi a fene :)
2012. aug. 17. 07:25
29/30 anonim válasza:
Szerintem sem baj! Tudja ő, hogy mennyi kell neki. És ami nem fér bele már, az úgyis "kibukik" belőle. Ez így leírva csúnyán hangzik, de nincs semmi baj ezzel.
2012. aug. 17. 13:42
30/30 A kérdező kommentje:
de ha mindig szó szerint zabál a lelkem akkor mit tegyek? és sokat bukik vissza, de nem akarja abba hagyni ha meg elveszem töle akkor hiszti van :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!