Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha lenne ez a lehetőséged,...

Ha lenne ez a lehetőséged, élnél vele?

Figyelt kérdés

Másfél éves a kislányom és eddig itthon voltam vele. MOst felajánlották a kórházban, ahol dolgoztam, hogy visszamehetek, ha akarok, mert jól jönne nekik a segítség. Épp 2 szülésznő is anyasáin van, rajtam kívül. Nagyon örültem a lehetőségnek, mert imádom a munkám, és nagyon hiányzott. Ez úgy nézne ki, hogy a baba addig bölcsiben lenne, ennek örülök, mert mégiscsak kell neki a gyerek-társaság. Én pedig a szokásos 6tól 6ig műszak helyett 8-14 óráig lennék. Hétvégék nélkül, éjszakák nélkül, persze kevesebb pénzért, de akkoris.

Szerintetek gond, ha elfogadom az ajánlatot? Rosszat teszek vele a babának? A pénz miatt nem kellene dolgoznom, de tényleg nagyon hiányzik :/

2012. aug. 13. 08:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így jártam mint te, csak nekem 1 éves a fiam. Most biztos sokan lehurrognak emiatt de én elfogadtam, és alig várom, hogy dolgozhassak. Imádom a fiamat,de a munkámat is és kezdek itthon bekattanni. Ráadásul nagyon jó baba, mert sose sír, és mindent meg tudok mellette csinálni. Én elfogadnám.
2012. aug. 13. 08:47
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem tennél vele rosszat. Manapság egy anya sírva tapsikol örömében,ha visszamehet dolgozni, nem sok embernek adódik ilyen lehetőség.Ráadásul az időbeosztásod is zseniális! Nem gondolkodnék a helyedben. Plusz pénz,jót tenne, a kicsinek meg semmi baja nem lesz ettől,más anyák kényszerből adják a babájukat bölcsődébe. Ne gondolkodj... ez egy remek lehetőség!
2012. aug. 13. 08:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Én visszamennék. Ez tényleg egy jó lehetőség,kevés emberrel történik meg.A kislányodnak nem fogsz ezzel rosszat tenni,és gondolj bele,a pénz mindenkinek kell.
2012. aug. 13. 08:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is fogadd el nyugodtan! A kicsinek semmi baja nem lesz a bölcsiben, és legalább te is kiszakadsz a monoton otthonlétből!
2012. aug. 13. 08:50
 5/17 anonim ***** válasza:

persze hogy visszamennék.lehet,hogy amikor már te szeretnél visszamenni dolgozni,nem dolgozhatnál ilyen munkarendszerben,hanem éjszakáznod kéne,meg hétvégén dolgozni.ráadásul hat órában dolgoznál,így 1,5 évig még a gyest is igénybe tudnád venni,így a pénzed is meglenne.a pénz meg mindig ól jön,még ha nem is vagytok rászorulva a keresetedre,félre tudod tenni az egészet,lesz tartalék.

a gyereknek meg kimondottan jót fog tenni,sokat fog szocializálódni

2012. aug. 13. 08:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez babafüggő és azon múlik, hogy jelenleg a szeparációs helyzeteket hogyan dolgozza fel. Én várnék vele 2 éves koráig, de az én vagyok. Ha olyan típus, akkor nem sérül, de ha érzékenyebb és nem érett meg a szeparációra, akkor megfontolnám. Ha a pénz nem fontos, akkor még inkább megfontolnám.
2012. aug. 13. 08:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Visszamennék. Ez az a kor, amikor már nyugodtan be lehet adni bölcsibe, jót is tesz neki a babatársaság.
2012. aug. 13. 09:08
 8/17 anonim ***** válasza:
Én személyszerint 1 percig sem gondolkodnék, elfogadnám az ajánlatot.
2012. aug. 13. 09:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem teszel vele rosszat, nem olyan sok idő ez így, ha szereted a munkád, menj szerintem.
2012. aug. 13. 09:09
 10/17 anonim ***** válasza:

Én is elfogadnám!

Nekem 16 hónapos lesz a fiam, amikor visszamegyek dolgozni. Saját vállalkozás, és nem úgy megy nélkülem,ahogy kellene, szóval muszáj!

Anno én is elég korán bölcsibe kerültem! Semmi bajom nem volt és nem is lett ebből kifolyólag!

2012. aug. 13. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!