Másfél éves a kislányom és eddig itthon voltam vele. MOst felajánlották a kórházban, ahol dolgoztam, hogy visszamehetek, ha akarok, mert jól jönne nekik a segítség. Épp 2 szülésznő is anyasáin van, rajtam kívül. Nagyon örültem a lehetőségnek, mert imádom a munkám, és nagyon hiányzott. Ez úgy nézne ki, hogy a baba addig bölcsiben lenne, ennek örülök, mert mégiscsak kell neki a gyerek-társaság. Én pedig a szokásos 6tól 6ig műszak helyett 8-14 óráig lennék. Hétvégék nélkül, éjszakák nélkül, persze kevesebb pénzért, de akkoris.
Szerintetek gond, ha elfogadom az ajánlatot? Rosszat teszek vele a babának? A pénz miatt nem kellene dolgoznom, de tényleg nagyon hiányzik :/
Én pont így jártam mint te, csak nekem 1 éves a fiam. Most biztos sokan lehurrognak emiatt de én elfogadtam, és alig várom, hogy dolgozhassak. Imádom a fiamat,de a munkámat is és kezdek itthon bekattanni. Ráadásul nagyon jó baba, mert sose sír, és mindent meg tudok mellette csinálni. Én elfogadnám.
2012. aug. 13. 08:47
2/17 anonim válasza:
Nem tennél vele rosszat. Manapság egy anya sírva tapsikol örömében,ha visszamehet dolgozni, nem sok embernek adódik ilyen lehetőség.Ráadásul az időbeosztásod is zseniális! Nem gondolkodnék a helyedben. Plusz pénz,jót tenne, a kicsinek meg semmi baja nem lesz ettől,más anyák kényszerből adják a babájukat bölcsődébe. Ne gondolkodj... ez egy remek lehetőség!
2012. aug. 13. 08:48
3/17 anonim válasza:
Én visszamennék. Ez tényleg egy jó lehetőség,kevés emberrel történik meg.A kislányodnak nem fogsz ezzel rosszat tenni,és gondolj bele,a pénz mindenkinek kell.
2012. aug. 13. 08:49
4/17 anonim válasza:
Szerintem is fogadd el nyugodtan! A kicsinek semmi baja nem lesz a bölcsiben, és legalább te is kiszakadsz a monoton otthonlétből!
2012. aug. 13. 08:50
5/17 anonim válasza:
persze hogy visszamennék.lehet,hogy amikor már te szeretnél visszamenni dolgozni,nem dolgozhatnál ilyen munkarendszerben,hanem éjszakáznod kéne,meg hétvégén dolgozni.ráadásul hat órában dolgoznál,így 1,5 évig még a gyest is igénybe tudnád venni,így a pénzed is meglenne.a pénz meg mindig ól jön,még ha nem is vagytok rászorulva a keresetedre,félre tudod tenni az egészet,lesz tartalék.
a gyereknek meg kimondottan jót fog tenni,sokat fog szocializálódni
2012. aug. 13. 08:55
6/17 anonim válasza:
Ez babafüggő és azon múlik, hogy jelenleg a szeparációs helyzeteket hogyan dolgozza fel. Én várnék vele 2 éves koráig, de az én vagyok. Ha olyan típus, akkor nem sérül, de ha érzékenyebb és nem érett meg a szeparációra, akkor megfontolnám. Ha a pénz nem fontos, akkor még inkább megfontolnám.
2012. aug. 13. 08:59
7/17 anonim válasza:
Visszamennék. Ez az a kor, amikor már nyugodtan be lehet adni bölcsibe, jót is tesz neki a babatársaság.
2012. aug. 13. 09:08
8/17 anonim válasza:
Én személyszerint 1 percig sem gondolkodnék, elfogadnám az ajánlatot.
2012. aug. 13. 09:09
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem teszel vele rosszat, nem olyan sok idő ez így, ha szereted a munkád, menj szerintem.
2012. aug. 13. 09:09
10/17 anonim válasza:
Én is elfogadnám!
Nekem 16 hónapos lesz a fiam, amikor visszamegyek dolgozni. Saját vállalkozás, és nem úgy megy nélkülem,ahogy kellene, szóval muszáj!
Anno én is elég korán bölcsibe kerültem! Semmi bajom nem volt és nem is lett ebből kifolyólag!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!