Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha lenne egy egy olyan lehetős...

Ha lenne egy egy olyan lehetőséged, hogy szót érts az állatokkal, megérts őket, élnél vele?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy eléf tárulna egy olyan lehetőség hogy évente 10 percet beszélgethetnél egy háziállatoddal, megértenétek egymást és bármit elmondhatnál megkérdezhetnél tőle -nyilván amire kíváncsi vagy vele kapcsolatban, vagy a véleményére...élnél a lehetőséggel?mivel nagyon kevés ugye ez az idő, mire fordítanád azt a pár percet alkalmanként, vagy egyszerre a 10 percet, mit kérdeznél tőle?
2009. máj. 30. 11:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy élnék vele:

Hát megkérdezném tőle biztos,hogy ért-e engem (persze amikor én nemértem,mint most se értem ugye) és azt biztos megkérdezném meg hogy milyen gazdi vagyok?mire vágyna még?És,hogy miért ilyen rossz :D?A többi meg jönne magátol,de szerintem el is áljulnék ha megszólalna most a szobámba hogy Héé játszunk már vagy valami :D

2009. máj. 30. 11:45
 2/16 A kérdező kommentje:
ez ari volt:) légyszi azt is írjátok oda hogy milyen állatka azt elfelejtettem:)
2009. máj. 30. 11:47
 3/16 anonim ***** válasza:
...Hm, Dr Doolittle? Hàt nem lenne rossz... mit kerdeznek? Azt, hogy elegedett-e a sorsàval mellettem, es ha nem, mi nem tetszik neki, mit kellene megvàltoztassak, hogy jobbà tegyem az eletet mellettem.
2009. máj. 30. 11:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Ja, szinten a 11.49-es vagyok, amugy tobbe-kevesbe megertjuk egymast a kutyusommal, nemetjuhasz-collie keverek, nagyon szep, es nagyon okos, de azt a tiz percet azt szeretnem en is!!!!!!!
2009. máj. 30. 11:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

néhány száz év (vagy kevesebb) év múlva már szerintem lesz is lehetőség rá, modern technika. :D

biztos megkérdezném tőle,hogy miért csavarog folyamatosan, miért molesztálja a postást, milyen az élete mellettem, meg persze hogy érti-e a többi állat nyelvét.. :D

2009. máj. 30. 11:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
amúgy kutya,azt elfelejtettem odaírni :D de a törpehörimmel is beszélgetnék szívesen.. előző voltam :)
2009. máj. 30. 11:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok és köszi :D :

Nekem beagle-öm van és szoktunk beszélgetni (ez ugy zajlik,hogy magasabban,vagy mélyebben kérdezek-hozzászólok és visszaugat és ezt 10 percig csináljuk csak nem értjük egymást (legalábbis én nem),de így is tudom-sejtem,hogy mit akkar elmutogatja mint ha egy kisbaba lenne és akkor az anyuka is tudja mit akkar a gyereke mondjuk nekem 1 éves a kutyusom,most is itt fekszik mellettem és ugat nekem olyan mintha énekelne imádom :D ja meg van egy hörim is tőle iskérdeznék ha lenne idő,de az 1 éves kutyusom fontosabb (persze a hörit is imádom,de ha muszály választani akkor a kutyusom ,tudom,hogy ez nem szép dolog,de így van,de tényleg a höri is a mindenem szóval inkább nem választanák,de ha nagyon muszály akkor...)ja és most jön majd hozzánk egy cica is :D

És te mit beszélnél vele?

2009. máj. 30. 11:59
 8/16 A kérdező kommentje:
nekem tacsi-keverék kutyus van, azt hiszem én is ilyet hogy jó gazdi vagyok-e és mit tegyek esetleg hogy kényelmesebb érezze magát,ilyesmit:)
2009. máj. 30. 12:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

:)

Én a cicámtól kérdeznék, először is, hogy hol lakott ezelőtt és hogy került onnan el (utca-cica volt szegényke, de használta rögtön almot és nem félt a mosógép-cetrifugától)

Megkérdezném, szeret-e itt lakni és hogy szeretne-e még valamit. És megmondanám neki, hogy nagyon vigyázzon magára, mert a kocsik veszélyesek nagyon(kijárós maccs)

És megkérném, hogy ne lökjön le több vázát XD

2009. máj. 30. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném a kutyámtól, hogy mik azok a jelek, amikből a 10perc letelte után is tudhatom, hogy ő mit akar, vagy mire gondol? De annyi kérdésem lenne, hogy a 10 perc nem lenne elég. Lehet, inkább én hallgatnám az ő kérdéseit.
2010. ápr. 3. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!