Ha lenne egy egy olyan lehetőséged, hogy szót érts az állatokkal, megérts őket, élnél vele?
Persze,hogy élnék vele:
Hát megkérdezném tőle biztos,hogy ért-e engem (persze amikor én nemértem,mint most se értem ugye) és azt biztos megkérdezném meg hogy milyen gazdi vagyok?mire vágyna még?És,hogy miért ilyen rossz :D?A többi meg jönne magátol,de szerintem el is áljulnék ha megszólalna most a szobámba hogy Héé játszunk már vagy valami :D
néhány száz év (vagy kevesebb) év múlva már szerintem lesz is lehetőség rá, modern technika. :D
biztos megkérdezném tőle,hogy miért csavarog folyamatosan, miért molesztálja a postást, milyen az élete mellettem, meg persze hogy érti-e a többi állat nyelvét.. :D
Első vagyok és köszi :D :
Nekem beagle-öm van és szoktunk beszélgetni (ez ugy zajlik,hogy magasabban,vagy mélyebben kérdezek-hozzászólok és visszaugat és ezt 10 percig csináljuk csak nem értjük egymást (legalábbis én nem),de így is tudom-sejtem,hogy mit akkar elmutogatja mint ha egy kisbaba lenne és akkor az anyuka is tudja mit akkar a gyereke mondjuk nekem 1 éves a kutyusom,most is itt fekszik mellettem és ugat nekem olyan mintha énekelne imádom :D ja meg van egy hörim is tőle iskérdeznék ha lenne idő,de az 1 éves kutyusom fontosabb (persze a hörit is imádom,de ha muszály választani akkor a kutyusom ,tudom,hogy ez nem szép dolog,de így van,de tényleg a höri is a mindenem szóval inkább nem választanák,de ha nagyon muszály akkor...)ja és most jön majd hozzánk egy cica is :D
És te mit beszélnél vele?
:)
Én a cicámtól kérdeznék, először is, hogy hol lakott ezelőtt és hogy került onnan el (utca-cica volt szegényke, de használta rögtön almot és nem félt a mosógép-cetrifugától)
Megkérdezném, szeret-e itt lakni és hogy szeretne-e még valamit. És megmondanám neki, hogy nagyon vigyázzon magára, mert a kocsik veszélyesek nagyon(kijárós maccs)
És megkérném, hogy ne lökjön le több vázát XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!