Állatokkal foglalkozó tudományok, munkák? Mi kell hozzájuk?
Olvastam olyanról pl.: zoológus, etológus, állatorvos (ezekről írnátok pontosabban?) és még milyen állásom lehet ahol állatokkal foglalkozhatok?
milyen érettségi kell hozzájuk?(kb. jegyek és tantárgyak)
(leginkább a kutyák érdekelnek)
Én állatorvos szeretnék lenni, vagy valami olyan ami állatokkal foglalkozik. :)
Biológia, matematika, kémia, fizika és ha diplomát szeretnél szerezni akkor angol felsőfokú nyelvvizsga.
Ha leginkább a kutyák érdekelnek akkor az állatorvost tudom ajánlani. A zoológus nem nagyon foglalkozik háziállatokkal.
németem és latinom lesz felsőfokú de állatorvosira nem biztos hogy felvesznek ezért gondoltam másra
(csak 4.5-ös átlag 8. osztályban)
A latint inkább azért tanulom mert könnyű és szeretem nagyon. A német és az angol kötelező, de az angol nem fog menni a tanár miatt, de ez most mindegy. A kémiából ugyancsak gyenge vagyok (3-4), ezért kell kilőnöm az állatorvosit :( .
Milyen szakma van MÉG ahol állatokkal foglalkozhatok? Olyasmi esetleg amivel akár itt M.o.-n is elhelyezkedhetek? És úgy értem hogy kb. milyen tanulmányi eredmény kell hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!