Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha lenne egy egy olyan lehetős...

Ha lenne egy egy olyan lehetőséged, hogy szót érts az állatokkal, megérts őket, élnél vele?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy eléf tárulna egy olyan lehetőség hogy évente 10 percet beszélgethetnél egy háziállatoddal, megértenétek egymást és bármit elmondhatnál megkérdezhetnél tőle -nyilván amire kíváncsi vagy vele kapcsolatban, vagy a véleményére...élnél a lehetőséggel?mivel nagyon kevés ugye ez az idő, mire fordítanád azt a pár percet alkalmanként, vagy egyszerre a 10 percet, mit kérdeznél tőle?
2009. máj. 30. 11:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném tőle, hogy Őt nem zavarja, hogy úgy horkol, hogy a szomszédba is hallják?
2010. nov. 8. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha most rögtön lenne az a 10 perc, akkor a macskámtól megkérdezném, hogy ugye nem játszottak papást mamást a szomszéd kandúrral.

A kutyáimtól húha, egy élet is kevés lenne, annyi mindent tudnék kérdezni tőlük. De talán annyit, hogy magyarázzák el, hogy ha letelik a 10 perc, utána hogyan tudnánk egymással hatékonyan kommunikálni.

Meg a kantól megkérdezném, hogy direkt nem akarja-e felfogni mint jelent az hogy ereszd.:)

Bár ha most belegondolok... Itt ül mellettem a kutya, ha megszólalna, valószínűleg agyvérzést kapnék, világgá szaladnék, és mire vissza merészkednék letelne a 10 perc. :)

2010. nov. 8. 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én azt kérdezném,hogy mire gondol amikor csak úgy nézz rám mintha csodálna.És azt is szeretném megtudni töle,hogy érzi-e,hogy mennyire szeretem.Húú,és még rengeteg minden mást is.Pl:hogy tudnak ilyen őszinték,tiszták,romlatlanok lenni,és mi a véleményük az "értelmesebb"lényekröl rólunk emberekről.A hazugságainkról,hábóruinkról,gonoszságunkról?Persze ezt úgy általábban értem amikor ezeket követi el az ember.És mégis van egy olyan jelzőnk néha rossz emberekre hogy:állat,vadállat.Egyszer egy filmben láttam egy jelenetet(sajnos már nem tudom melyikben)ahol azt mondták a gonosz embernek a filmben hogy:"Maga vadállat"Erre Ő csak ennyit válaszolt:"Rosszabb: ember".Bocs ha kicsit eltértem a tárgytól de csak azért irtam ezeket le mert azt hiszem még mindig nincsenek úgy kezelve tisztelve az állatok ahogy az kellene.Sajnos még az én ismeröseim között is vannak rossz tapasztalataim.Jó volt kérdésed.Szia
2010. nov. 8. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Az elöző válaszadó vagyok azt elfelejtettem irni,hogy kutyáim vannak.Szia
2010. nov. 8. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, a delfinekkel!

Olvasd el Robert Merle: Állati elmék-tetszeni fog! Erről szól, delfineket tanítanak meg kommunikációra.

2010. nov. 9. 11:37
 16/16 anonim ***** válasza:

A tengerimalacaimmal szívesen elbeszélgetnék, mert néha nagyon nem értem őket.

A kutyáimtól is megkérdezném, hogy mire vágynak még.

2010. nov. 9. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!