Mindenki le akar beszélni a sima babahordozóról, mert a 8,5 kg babám alatt már megszakanék, de ha a kezemben tartom az ölemben akkor nem szakadok meg?
ÉN ezt nem értem. Egy csomószor van olyan, hogy a gyerek nincs el a babakocsiban, és azért hogy nézelődni is tudjon, kiveszem és ölben van kicsit. 7 hónapos, 8,5 kiló.
Elképesztően nehéz nekem kézben tartani.
Gondoltam veszek hordozót, mert azzal könnnyebb. Nem kel új,használt is jó valami olcsó ami segít a kezeimnek elbírni a kis csomagot. Erre nem jó egy hordozó?
Nem akarom én órákon át cipelni benne....
Egyszer régen az első gyermekemn babakorában anyósoméknál voltunk vidéken. Az egyik ismerőse ott hagyott nála egy kengurut, ilyen kb 500Ft-osnak tűnő egyszerű, semmi extra dolog nem volt. Olyasmi mint egy felülről nyitott hátizsák, meg alul rés a lábaknak. Felvettem 10 másodperc alatt, gyereket felülről belecsúsztattam és kimentünk az erdőhöz kutyát sétáltatni. Igen, nehéz volt a gyerek, de félig kézzel félig a hordozó segítségével ztartottam, eloszlott a súly. Legalábbis úgy emlékszem.
Azóta ilyet vadászok. Elkezdtem érdeklődni, és erre mindenki le akart beszélni, mint ahogy most itt is.
Nekem az alábbiak voltak:
-nandu
-manduca
-meitai
-csatos meitai
-amazonas baby
-erszény
Egytől egyig mindet útálta a kisfiam,és nekem egyáltalán nem volt kényelmes, állandóan fájt a hátam, derekam. végül egy Cybex kengurut vettem, nekem is kényelmes volt, és a kisfiam is szerette, sajna már kinőttünk belőle
Szia! Nekem egy ilyenem van:
Bár én két évvel ezelőtt 7.000,- forintért vettem szintén a teszveszen. Ez 12 kg-ig használható, és háton is lehet hordani. A derekán is van egy heveder úgy, mint a túrahátizsákoknak, így nagyon jól tart. Ezenkívül még a Hauc Jeep ugyanilyen.
Megjegyzem kaptam kölcsön most egy kendőt és ezerszer kényelmesebb, mint a kenguru.
5-ös vagyok. Amit linkeltem liliputi csatos hordozó, az 20 kilóig jó, lehet elölre, oldalra, hátra is.
A 13 kilós 2,5 évesemnek is kényelmes annyira, hogy elalszik benne így:
és én sem érzem a súlyát. Mondjuk drága, de biztos ki lehet fogni vaterán is, meg le is szokták akciózni, én pár hónapja 9 ezerért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!