Miért nincs el a 6 hónapos fiam egyedül 10 percnél többet?
Figyelt kérdés
Ha nem alszik semmit nem tudok csinálni, mert egyedül nem játszik... Ötletek?2012. aug. 10. 11:59
1/4 Gy.Erika válasza:
Valószínüleg azért mert te is mint én és álltalában még nagyon sokan állandóan mellette vagy és beszélsz hozzá. Én (bár sokan nem értenek vele egyet) ha valamit szeretnék csinálni akkor vagy tv kapcsolok neki vagy rádiót, körbepakolom a nagyágyon játékokkal és hasra fordítom, ha pedig egy idő után mégis nyöszörög nem megyek oda hozzá hanem elkezdek beszélni hozzá és mondom neki amit csinálok:)
2/4 anonim válasza:
Húúú, nekünk szerencsére van hogy el van magában de ez napszakfüggő és természetesen elég sokszor van olyan napja hogy egyáltalán nincs el 1 percet sem... Nincs ötletem a tiéd miért nincs el egyáltalán? Én a kezdetektől szoktattam amúgy nappal a járókához (eleinte bölcsőhöz). Így reggel 1-1,5 órát elvan. Utána már nem nagyon. De nekem ez is elég. Néha nekünk az segít ha dolgom van és látom hogy már nincs el magában hogy bekapcsolok gyerekdalos CD-t és az tetszik neki. De nem mindig. 5,5 hós amúgy
3/4 A kérdező kommentje:
A földön van, körbepakolva játékokkal, ha szükséges megy a tv is.. Még sincs el:( Pedig ha semmi dolgom játszom vele, szóval az sem lehet, hogy mindig egyedül van.
2012. aug. 10. 12:20
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2012. aug. 10. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!