Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényeg ennyire fáraztó a...

Tényeg ennyire fáraztó a gyereknevelés? Fáraztóbb mint mondjuk munkába járni?

Figyelt kérdés
Nincs még gyerekem, de persze szeretnék majd 2-t is. Viszont itt olyan sokat olvasom, hogy milyen fáraztó, az anyuka estére hulla fáradt, alig, vagy kevés ideje jut mellette másra. Tényleg így van? Komolyan érdekelnek a tapasztalatok! Köszönöm!
2012. aug. 9. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3 gyerekkel vagyok otthon, de sokszor inkább dolgoznék, ha csak magamat nézem. Úgy érzem agyilag beszűkülök teljesen. Tudom, hogy nekik szükségük van az anyukájukra, de jelenleg azt mondom, hogy az én munkám könnyebb volt, mint a felügyeletük, az állandó feladat kitalálások, hogy értelmes dolgokat csináljunk.
2012. aug. 9. 15:25
 12/14 Siposné B. Gyöngyi válasza:
Az anyaság 24 órás non-stop munka:) Évekig..
2012. aug. 9. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Na akkor én a kisebbséghez tartozom. :) Nekem könnyebb mert amikor dolgozni jártam akkor 16órákat töltöttem talpon heti 1 szabadnappal. Most, hogy itthon vagyok az 1éves kisfiammal sokszor unatkozok mert ő olyan szépen eljátszik egyedül is, jókat alszik, kiegyensúlyozott, nyugodt baba. A lakás pici tehát a takarítás is gyorsan meg van. Gyerekkorom óta nem tudtam ennyit olvasni, tv-zni, netezni stb. :)
2012. aug. 9. 20:18
 14/14 Claudia075 válasza:
Olvasom a kommenteket, és van aki 4 éve anyuka... Jesszusss! Én másfél éve vagyok itthon, de fél éve teljesen hülye vagyok már. A szellemi monotonitás, a totál kivonulás a világból, a szórakozás, a bármikor-bárhová-elruccanhatok hiánya, megöl! Az anyukák IQ-ja is visszaesik, ezt hallottam anno. Egy alapjában nyugis, békés, nagyon jól alvó kislányunk van, akit mindenki dicsért eddig, pár hónapja kezd akaratosabb lenni. Édes mütyür, de már megőrülök tőle, itthon, egyedül: gügyögve egész nap. És a nap hiába 24 óra, mintha csak fele annyi volna, mert legalább 2x olyan gyorsan röpül az idő a monotonitástól. Én nagyon akartam babát a férjemtől, és senki mástól, rendben, kipróbáltam, de már szeretném "visszaadni" sokszor... Alig várom a bölcsis időszakot!
2012. okt. 19. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!