Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik viszonylag hamar,8-9-10hó...

Akik viszonylag hamar,8-9-10hónapos korban bevezették a "bolti tejet", milyen arányban és egyáltalán hogy adták? Kérem nem akarok kioktatást, csak azok írjanak, akik ezt a módszert alkalmazzák!

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 10:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én írtam a részletes választ. Ahogy írták, erre vannak konkrét vizsgálatok, de én csak a saját tapasztalatom alapján írom, hogy sima anamnézissel is rá lehet jönni, ez ad egy statisztikát, ami alapján már következtetni lehet

Tehát ha pl egy évben találkozik egy orvos (nem én , mert én nem vagyok az) 400 x betegségben szenvedő beteggel és mindegyik kórtörténetét végignézi és észreveszi, hogy a 400-ból 300 y módon csinált valamit korábban, akkor az arra utal, hogy y befolyásolja x kialakulását. Ez ad egy olyan listát, amik a bizonyos hajlamosító tényezők.

Ez nem azt jelenti, hogy a 2 hósan tejbegrízzel etetett összes ember felnőtt korára vastagbélrákban fog szenvedni, mert ez csak egy statisztikai adat.

Engem spec az bosszant, amikor valaki azt írja "mi is felnőttünk rajta". Persze, csak nem mindegy hogyan és hogy milyen betegségben szenvedünk felnőtt korunkra. Az én nagyagyám is felnőtt pl a pálinkás kenyeren, ma már mégsem alkalmazza senki.

A tej szerintem azért is húzós terület, mert ma már egészen más az összetétele, vegyszertartalma, mint 200 évvel ezelőtt.

Biztos, hogy a tápszergyártók keze is benne van a témában, én ezt nem vitatom. Mint ahogy a bébikompok is forgalomban vannak még, itt is bejön a képbe a pénz!

A konkrét kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert az én fickóm tejallergiás, csak a túrót és a sajtot "bírja" , tehát mi még sokáig tápszeren fogunk élni.

(megjegyzem, nem volt semmilyen ételallergiás a családban)

2009. júl. 23. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!