Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyógymódot, recept...

Milyen gyógymódot, recept nélküli gyógyszert alkalmazzak nála egy egyszerű náthára?

Figyelt kérdés

Csak az orra folyik (áttetsző váladék), nem köhög, nem rekedt, semmi egyéb. Szerintem nem fogzás miatt van.

19 hónapos

2010. nov. 27. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nasivin vagy Otrivin orrcsepp, C-vitamin (Cebion csepp).
2010. nov. 27. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szívd minél többször az orrát,és használj tengervizes orrcseppet.Az orrszívás a legeredményesebb módszer a nátha megszűntetésére.
2010. nov. 27. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, mi 3 hete küzdünk ezzel, habár mi csak 6 hónaposak vagyunk, de tegnap a dokim azt mondta, napi 2*10 csepp cebion, és fél ampulla calcimusc, és orrszívás.Tegnap óta csinálom, úgy tűnik jó(kopp.kopp). Nekem a nasivin 0,01 is jó volt de csak 3 napig, nekünk a fogunk csinálja, vagy már nem is tudom:-(
2010. nov. 27. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. nov. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!