Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki elgondolkodott milyen...

Anowind kérdése:

Van aki elgondolkodott milyen babát szeretne majd? (fiú vagy lány)

Figyelt kérdés

1, Fiút vagy lányt szeretnél inkább?

2, Milyen nevet adnál neki?

3, Melyik nevet nem adnád neki biztosan? Van olyan név amitől a hideg is kiráz? :D

Én egyébként majd kislányt szeretnék és mondjuk az Alexandra nevet adnám neki. Van több név is amin már gondolkodtam és tetszetős számomra.

Én kislányt szeretnék és az Alexandra nevet adnám neki. (Na jó még sok más hasonló

2012. aug. 6. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már van egy kislányom.Vanda a neve.A szívem legmélyén én kislányt is akartam és második babának szeretnék fiút.Remélem összejön majd, de ha Ő is kislány lesz hát na bumm nagyon fogunk Neki is örülni természetesen :) Ha fiúnk lenne akkor Gergő ha megint lány akkor nem tudjuk még :)Nincs olyan név amitől kiráz a hideg, inkább ami nem tetszik. Több ilyen név van, mint olyan ami tetszik :)

2012. szept. 4. 20:58
 52/62 A kérdező kommentje:
51-es válaszolónak: Gratulálok hozzá :) Sok sikert a 2.-hoz! A Vanda egy gyönyörű név :)
2012. szept. 4. 21:06
 53/62 anonim ***** válasza:

1. mind a kettőt szeretnék, de elöbb inkább lányt

2. Bíbor Anna

3. Mónika névtől például írtózom

2012. szept. 4. 21:22
 54/62 krisztina24 ***** válasza:

49-es:

Én a fiús táborba tartozom! :-))

2012. szept. 4. 21:32
 55/62 anonim válasza:

egy fiút és egy lányt szeretnék

ha fiam lesz akkor Erik Milán ha lányom akkor Kamilla Hanna

az én nevemet(Georgina) tuti nem adnám a lányomnak

2012. szept. 4. 22:12
 56/62 xStefix ***** válasza:

Én elsőre lányt szerettem volna, sikerült is a megrendelés. Másodikra mindegy volt, fiú lett, és bár terhesen fura volt elképzelni, most már örülök neki, sőőőt. Nálam inkább az volt az érdekes, hogy rögtön tudtam, milyen neműek lesznek. Nem éreztem, hanem tudtam.

A neveken inkább csak lánykoromban gondolkodtam. Kislányként a Rebeka tetszett, aztán exemmel a Szilviát beszéltük. Végül Johannám lett, a fiam pedig Ferdinánd.

2012. szept. 4. 22:33
 57/62 anonim ***** válasza:

1. Lányt szeretnénk mind a ketten. (Fiúra nem is akarunk gondolni, nevet se tudnánk neki adni.)

2. Liliána nevet kapná.

3. Sok van.

2012. szept. 4. 23:01
 58/62 anonim ***** válasza:

Kislányom van és szeretnék még egy kislányt. És azért nem fiú mert Én csupa neveletlen , szemtelen kisfiút ismerek akik durvák és erőszakosak. A környezetemben ahogy nyílik a csipájuk már zsarnokoskodnak.

A kislányom egy végtelen kedves talpra esett gyerek , de olyan empátiával hogy gyakran elbújhatok mellette.

Egyszer kisfiút is szeretnék,szintén talpra esett vagány kis srácot szeretnék nevelni.

Illetve azt tapasztaltam hogy ott van jó testvéri kapcsolat ahol a lány testvér az idősebb,és ez sajnos 100% statisztika az ismeretségi körömben.

A családban és a barátok közt sok kisbaba van 10-12 év mind fiú :O de Ők még nagyon babák,remélem kedvesebb nemzedék lesz mint a 3-5 évesek akiket ismerek.

2012. szept. 5. 01:41
 59/62 anonim ***** válasza:

Én fiút szeretnék először, de eléggé lányos családunk van, és a párommal úgy érezzük hogy először lányunk lesz.

Sok név van ami tetszik, de amit mindenképpen szeretnék az Álmos, de a páromnak nem annyira tetszik. Az a jó hogy még sok név van, lehet válogatni. Artúr, Aurél, Ábel, Sólyom, Merse, Donát, Iván, Teodor, Simon...

Ezért is félek ha lány lesz, mert egy név sincs amit el tudnák képzelni a lányomnak, tetszik a Zselyke, Zoé de már annyira sok van... Páromnak a Priszcilla a mindene, nekem annyira nem jön be.

Igazából nincs olyan név amitől frászt kapok, de a hagyományos neveket Anna, Mária, stb ezek nem tetszenek és a Hanna, Csenge ja igen ezektől mégis frászt kapok :D és a nagyon idegen nevek sem tetszenek Dzsennifer, Benett stb.

2012. szept. 5. 08:27
 60/62 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem egy fiam és egy lányom van.

Nem igy terveztük de igy a legjobb

Kisfiam 4 éves Patrik

Lánykám 7 hetes Aliz

Gyönyörüek és imádom őket csak, most a lánykám marha sokat bömböl!!

2012. szept. 5. 14:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!