Van aki elgondolkodott milyen babát szeretne majd? (fiú vagy lány)
1, Fiút vagy lányt szeretnél inkább?
2, Milyen nevet adnál neki?
3, Melyik nevet nem adnád neki biztosan? Van olyan név amitől a hideg is kiráz? :D
Én egyébként majd kislányt szeretnék és mondjuk az Alexandra nevet adnám neki. Van több név is amin már gondolkodtam és tetszetős számomra.
Én kislányt szeretnék és az Alexandra nevet adnám neki. (Na jó még sok más hasonló
Én 2 kisfiút és 1 kislányt szeretnék!
A családunkban van minden neműből több, de nekem mindig jobban tetszettek a fiúk (vagányabbak, meg nem is tudom). De szeretnék azért kislányt is, olyan kis édesek.
Fiú nevek amik tetszenek: Patrik, Botond, Teodor,Dominik.
Lány név a Leila tetszik.
Amitől kiráz a hideg? Hát talán Edina, Zita, Tihamér, de ezeket is inkább csak nem szeretem.
Én csak azokat a szülöket nem értem akik még mindig olyan nevet adnak szegény gyereknek amik már régiek pl:Zoltán,Imre, Irma és hasonók. (De ezzel senkit nem szeretnék megbántani, és tisztában vagyok vele, hogy az általam kedvelt nevek sem tetszenek mindenkinek, és valaki pont az ilyen neveket nem adná a gyermekének.)
Nekem már vannak gyermekeim de szívesen megosztom veletek hogy nekik mi a nevük :)
mivel a férjem nem magyar, hanem német, így nem mindig magyar eredetű neveket nézegettünk anno...
Egy fiam van, két keresztneve van: fabian + máté, de az elsőt használja, most 17 éves. két lányom van, ők egypetéjű ikrek lettek, most 14 évesek :) mindkettőnek ugyanúgy 2 nevet adtunk. az egyik elena + taylor, a másik elizabeth + regina lett, de ők is csak az első keresztnevüket használják mint a fiam. a reginát azért is szerettem volna, mert engem is reginának hívnak, és mert magyar név és gyönyörű :))
Sziasztok!
Én mindenféleképpen kisfiút szerettem volna, és kisfiú is lett, 4 hónapos rosszcsont :) Róbert a neve apukája után.
Másodiknak is kisfiút szeretnénk, nem vagyok egy lányos anya "fajta", szerintem a sors is így gondolja :)
A második nevén nem gondolkodtam, de a Máté, Norbert tetszik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!