Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki elgondolkodott milyen...

Anowind kérdése:

Van aki elgondolkodott milyen babát szeretne majd? (fiú vagy lány)

Figyelt kérdés

1, Fiút vagy lányt szeretnél inkább?

2, Milyen nevet adnál neki?

3, Melyik nevet nem adnád neki biztosan? Van olyan név amitől a hideg is kiráz? :D

Én egyébként majd kislányt szeretnék és mondjuk az Alexandra nevet adnám neki. Van több név is amin már gondolkodtam és tetszetős számomra.

Én kislányt szeretnék és az Alexandra nevet adnám neki. (Na jó még sok más hasonló

2012. aug. 6. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Ami engem illet, én el sem tudtam volna képzelni, hogy ne fiam legyen... aztán valahogy másodlagossá vált a neme, miután volt egy életmentő műtétem 14 hetes várandósan. Eleve nagy csoda volt, hogy megmaradt, az is, hogy ki tudtam hordani, akkor már nem akartam tudni a nemét, azon izgultunk, hogy a műtét/stressz/magzati trauma/rengeteg gyógyszer miatt mennyire sérül majd idegrendszerileg...

makkegészséges lett (mostmár 4 éves), és amikor egymás arcába néztünk, tudtam hogy őt vártam, tudtam, hogy egészséges lesz, hogy minden rendben vele, benne volt a szemében. Onnantól el sem tudtam volna képzelni, hogy ne ő, a LÁNYOM legyen a gyerekem. Ő az én csodám.

Szerencsém van, mert megadatott, hogy fiam is született. Ő az én szívem kicsi hercege, pont ilyen fiút vágytam és képzeltem magamnak korábban mindig.

De szükségem volt annak megtapasztalására is, hogy az ember tervez/vágyakozik stb, aztán megtanulja elfogadni amit kap.

A nevük Anna és Botond lett.

Nagyon kevés keresztnév van, ami illik a fura és rövid családnevünkhöz + mindkettőnknek tetszik + nincs a családban/szűk baráti körben ilyen nevű kisgyerek. Szempont volt az is, hogy becézve illetve tejes alakban is megállja a helyét mondjuk időskorban, és nekünk az is, hogy külföldön is ki tudják mondani gond nélkül.

Mitől ráz ki a hideg? 1, a magyarosított nevektől pl Zsülien, Brájen stb, szerintem egész egyszerűen röhejesek így fonetikusan. 2, a Lakatos Marlondbrandó Hozéarmandó- féle kreálmányoktól.

Nem tervezünk több gyereket. De ha mégis úgy alakulna, a mostani két favorit nevem a Bercel és az Alíz.

2012. aug. 11. 12:05
 32/62 anonim ***** válasza:
65%

1.lányt akarok

2.Petra,betty,Kelly,Nikolett,

3.a danella vagy mi a francot irtak attol megsüketültem hátborzongató nív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. aug. 11. 13:32
 33/62 A kérdező kommentje:
25-ös válaszolónak: Szép neveket adtatok a gyerekeknek :)
2012. aug. 11. 15:19
 34/62 A kérdező kommentje:
28-as válaszolónak: Hogy megérzik e testvérkéik nemét? Talán :) Mindenesetre akár fiú lesz, akár lány gratulálok hozzá és szeressétek!
2012. aug. 11. 15:22
 35/62 A kérdező kommentje:

31-es válaszolónak: Akkor szerencsésen alakult a sorsotok :) Ennek örülök! Én lányt szeretnék majd, de ha netalántán fiú lenne akkor is örülnék. Az a lényeg, hogy a család egyben maradjon és szeressük egymást.

Nem úgy mint a mai világban, amikor a "szeretett" nő megszüli gyermekét és a drága apa otthagyja párját és a picijét. Na de nem erről szól a kiírás, hanem a nevekről :D

2012. aug. 11. 15:29
 36/62 anonim ***** válasza:

1. Kislányt szerettünk volna mindketten már a terhesség tervezésekor.

2. Kornélia

3. Pl. szapanopera szereplők után adott nevek meg ilyesmik: női:Agrippina,Eufrozina,Vilhelmina,Milla stb. Férfi:Zétény,Kolos,Noel,Kende stb.

Én az egyszerűbb neveket kedvelem,de abban sincs semmi kivetnivaló,ha valaki pl. a fent említett nevek valamelyikét adja a gyerekének.Én az enyémnek nem adnám és ennyi.

A sors úgy hozta,hogy fiunk született de amikor megmondták büszke voltam és örültem neki.Erre a lehetőségre is készültünk őt Rolandnak hívják.

2012. aug. 11. 21:07
 37/62 anonim ***** válasza:

Szia!

6os válaszoló vagyok.

Pénteken kiderült, hogy kislányunk lesz. Párom teljesen odáig volt amikor meglátta az ultrahangon, azóta is teljesen be van zsongva, hogy milyen édes pici lányunk lesz. :)

2012. aug. 14. 23:16
 38/62 Kvasztics Irén válasza:

Sziasztok!

Ha szeretnétek megválasztani, kisfiú vagy kislány legyen a jövevény, akkor ajánlpm figyelmetekbe az Álombaba Progrmot: www.alombaba.hu

Nekem bejött :) puszi Irén

2012. aug. 16. 16:50
 39/62 A kérdező kommentje:
37-es válaszolónak: Jajj, nektek legalább sikerült az álmotok :) Gratulálok a babához! Legyetek boldogok.
2012. aug. 16. 17:06
 40/62 A kérdező kommentje:
38-as válaszolónak: Köszi a linket :)
2012. aug. 16. 17:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!