Melyik a legbiztonságosabb gyerekülés a 0-13-as és a 0-18-as kategóriában? Gyorsan kell döntenem, mert a hétvégén hosszú útra megyünk! (Bővebben lent! )
A concord-nak van olyan ülése, ami kis korban menetiránynak háttal, jól megdöntve, majd később megfordítva, már gyerekülésként is funkcionál. Szerintem mivel még csak 3 hós fontos a jól dönthetőség, hogy ne terhelje a gerincét. A concord egyébként az egyik legjobb és legdrágább márka, és más márkától még nem láttam ilyen jó megoldást.
Egyébként, ha csak a lába hosszabb mint a hordozó, az még nem jelenti azt, hogy kinőtte, hisz nekik behajlítva kényelmes, és ha nem szűk akkor még az még jó.
Ha biztnonságos ülést szeretnél, az átfogó kategóriákat felejtsd el, mint 0-18 ülés.
Anno utánna olvastam, és az alapján a Maxi Cosi Cabrio -rá esett a választás.
Kategóriájában a legbiztonságosabbak közé tartozik, és a legnagyobb hordozó!
1 évesen nőtte ki a nem kis termetű lányom!
2011-es Adac teszt:
Szerintem még 0-13-as hordozót vegyél. Még elég picike a babátok, és szerintem is még sokáig jó lenne egy hordozó. Akkor növi majd ki, ha a füléig kilóg a feje a hordozóból, vagy a válla alatt van a biztonsági öv csatlakozása. Az nem baj ha kilóg a lába.
Azt olvastam, hogy a nagyobb hordozók a Concord ion és a Maxi Cosi Cabriofix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!