Milyen gyerekülést vehetnénk?
2 gyerkőc van. Kicsi megkapta a nagy 0-18kg-ig jó gyerekülését, nagy ülésmagasítót kapott (3 éves) De rettentő idétlennek látjuk, nem is kényelmes, aludni se tud...stb. 3000 ft környékén vettük...de ami drágább volt az se volt vmi hűűűű, csak a "rajzot" kellett volna megfizetni rajta.
Kérdésem az, h Ti ( 3 év, körüli gyerekek anyukái, ) milyen gyerekülést használtok, vagy Ti is magasítót ? Már teljesen tanácstalan vagyok...:S
Magasítót bevallom az 5 évesemnek se vennék, szerintem nagyon nem biztonságos. A 3 évesemnek 15-36 kg-os gyerekülést vettem. Ilyet: [link]
de nyilván van ennél olcsóbb is ami megbízható.
Szerintem, de persze ti tudjátok, cseréljétek le valami ilyen fajtára a gyerekülést, mert az ülésmagasítóról én csak nagyon rosszakat olvastam (főleg, ha ilyen korán használják, mert mondjuk egy 9 éves gyerek azért más)
Vannak egész olcsóért is vagy használtan is lehet venni, ha nincs nagyon pénzetek rá.
a kresz szerint 135 cm alatt nem elég az ülésmagasító, hanem normál ülésbe kell ültetni
gondolom, nincs még 135 cm a nagy, a sajátjaimból indulok ki, nálunk a nagy elmúlt 4 éves és messze van még a 135 cm-től
:( 4 embert is megkérdeztünk, azt mondták, h 3 éves kor és 103 cm felett mehet a magasító :(
Igen, valahogy éreztem én ezt....akkor azt mondjátok nézegessünk üléseket inkább?
De van olyan, ami pl. direkt ilyen 17-36kg közötti??
3,5 évesem 9-36-os ülésben ül, de ki vannak belőle szedve a szűkítők, így azt hiszem 15-36 kilósnak felel meg éppen. Én még nem akarom őt a kocsi saját övével bekötni, szerintem ahhoz még pici (bár 105-106 cm). Így most az ülés be van kötve a kocsi övével, a gyerekem pedig az ülés övével.
Egyébként nem drága ülés, Bébé Go, valami 12-13ezer ft volt.
Ránézésre még használjuk ezt vagy egy évig, mármint ilyen formában, akkor meg már majdnem 5 éves lesz. 5 év alatt szerintem kevés az ülésmagasító.
Nektek még megérné venni egy nagyobb gyerekülést, 2 évig tuti fogjátok használni.
Ne hüly.éskedj már, hogyne érné meg , tisztára bugyuta az ülésmagasító meg a 3 éves együtt....:S
köszi amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!