Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti ezt hogy oldjátok meg?

Ti ezt hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
6 hetes lesz a kislányom.Ha el szeretnénk menni vele valahova,hogy oldjam meg az etetését?Anyatejes.Lefejem itthon,és mibe vigyem el,hogy oldjam meg??
2012. aug. 6. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó,hogy anyatejes! Hát ha kocsival mész akkor ott meg is szopiztathatod de ha lefejed akkor van cumisüveg termosz amiben nem romlik meg a tejcsi. Ha meg olyan helyre mész ahol elvonulhatsz akkor ott inkább szopiztass szerintem.
2012. aug. 6. 08:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Én maradnék a szoptatásnál, nem fejegetnék előre.

Ha vendégségbe mész, ott tudsz szoptatni.

Ha valamilyen bevásárlóközpontba, ott is tudsz.

Ha meg sétálni vagy valami parkba, hát ott is lehet. Eltakarod magatokat egy textilpelussal.

2012. aug. 6. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, ebben a melegben én nem nagyon tárolgatnám, viszont ha mondjuk autóval mentek akkor szerintem ott is nyugodtam megszoptathatod, anno én is így tettem, csak egy pléddel, vagy textilpelenkával takartam le.

Viszont ha gyorsan elfogyasztja, akkor csak simán rakd bele cumis üvegbe, és már ihatja is.

2012. aug. 6. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor picik voltak a gyerekek én néha fejtem nekik, de igaza van az előttem szólónak, ebben a melegben nem szerencsés. Szoptatni pedig tényleg bárhol lehet. Én eleinte idegenkedtem tőle, de ha szépen letakarod a melled és a baba fejét, akkor szinte észrevétlenül meg tudod szoptatni bárhol.
2012. aug. 6. 08:13
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
hűtőtáskába jégakuk közé ragd be és ha nem lesz mikro a közeledben egy termoszban vigyél melegvizet abba feltudod melegíteni.
2012. aug. 6. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, azért aki keres talál olyan helyet, ahol meg tudja szoptatni. Én is mindig az autóban szoptattam.

Amúgy én sem mernék vinni ilyen hőségben termoszban.

2012. aug. 6. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ott a melled mit vacakolsz?
2012. aug. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!