Hogy oldjátok meg strandoláskor a peluskérdést?
Ráadom az úszópelenkát, de ha kijövünk a vízből, akkor azt szerintem érdemes lecserélni sima pelenkára, aztán ha megyünk be a vízbe, vissza. Namost azon dilemmázok, hogy hányszor fogok neki pelust cserélni a Balatonon. Mert ugye gondol egyet, és bemegy a vízbe. Ti hogy csináljátok?
Otthon a kertben nektek úszópelus vagy sima bugyika van rajta?
én leszedtem róla az úszópelust, ne legyen vizes pelenkában.
kicsavartam és visszaadtam rá ha belement ennyi.
otthon meztelenül vannak.
nekem idén 14 hónapos a lányom és nem adok rá, csak sima fürdőbugyit, mert ő fürdésnél sem kakil a vízbe. a pisit pedig az úszópelus is átengedi, úgyhogy nincs sok értelme szerintem. a kisfiamnál is így csináltuk,egy sima fürdőbugyi és kész. amikor kijöttünk, akkor kiöblítettem a csap alatt, pillanatok alatt megszáradt és vissza tudtam rá adni, mikor újra bementünk. Kint pedig bugyipelusban volt a strandon. a lányomnál is így fogjuk idén csinálni.
ha homokos a part és ott vizeznek,akkor szerintem simán lehet meztelenül vagy bugyiban egész nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!