Másfél év körüli piciteket beteszitek még néha a járókába?
Figyelt kérdés
Az enyémeket pl. mikor főzök muszáj betennem, mert félek, hogy rájuk fröccsen valami forró, vagy lerántanak valamit. Ti "el tudjátok viselni", amikor főzés közben a lábatok alatt sertepertél a gyerkőc?2012. aug. 3. 11:50
1/5 anonim válasza:
Bele teszem. Vannak szituk,amikor jobb neki ott. Számomra nem állt meg az élet azzal, hogy bab van a háznál. a gyermekem a legfontosabb persze, de ha csenget a postás, akkor ki kell szaladnom hozzá kettő percre. Ha hűvös van odakint és nincs felöltözve nem kérem meg a munkáját végző postást, hogy várjon, amíg felöltöztetem a gyereket. Ez csak egy példa. De vannak könnyebb és nehezebb napok. Vannak napok, amikor én sem tudom elviselni, amikor főzés közben a lábam alatt van. vannak, amikor vígan. Szóval van, amikor a főzés is indokolja.
2/5 anonim válasza:
Igen, amikor reggel összepakolom a lakást, körbevéve sok-sok Lego Duplo-val :D.
3/5 anonim válasza:
én már ennyi idősen nem tettem jrókába, segített nekem főzni :)
elég nagy a konyhám, így könnyen tudtuk kivitelezni. kapott egy kispadot, abba beleült a tűzhelytől távolabb. a kis asztalkájára tettem tálakat, kanalakat és kapott hozzávalókat, pl. borsó, száraz tészta, rizs, stb. ő azt kotyvasztotta míg én megfőztem
4/5 anonim válasza:
én szívesen beletenném a 15 hónaposom néha jól jönne!De sajnos 1 éves kora előtt egy picivel már hevesen tiltakozott ellene....sajnos lehetetlen hogy megmaradjon....
így a szoba díszeként áll azóta a járóka...
5/5 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet az, hogy segít a konyhában, de sajna az én konyhám elég kicsi így kivitelezhetetlen, hogy még plusz bútor beférjen. Meg ők még mindent megkóstolnak, a szájukba szednek. :-(
2012. aug. 3. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!