Mosható pelenka tapasztalatok?
1 éves a lányom, 9 kg körüli.
Érdemes most váltanunk mosható pelusra? Melyiket ajánlanátok? Melyiket kerüljem el messziről?
Napi 4 (eldobható) pelust használunk. Kb mennyit érdemes vennem? 12 db elég? Vagy inkább 20?
Vehetek használtat? Vagy külsőből használt, belsőből új?
Előre is köszönök minden tanácsot.
a mai modern világban már én nem használnék kimosható pelenkát, maximum az arcát megtörölni, nyálazónak, stb..
Igaz nincs gyerekem, de van egy öcsém akit szinte én nevelek, sokkal egyszerűbb a boltban vehető eldobható pelus, nyáron meg ha van udvarotok vagy nyaraló vagy bármi ott lehet meztelenül is :)
köszönöm a válaszok!
időközben vettem, de el is adom, ugyanis már több tízezrem benne van, és a pop-in onesize is kicsi már most....
nem a macera, mert nekem ez nem macera miatt, henm mert egyszerűen nem jó méretben....
vastag a lányom combja. biztosan találnék olyan pelust, ami jó, de nincs felesleges pénzem már rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!