Elutaznál 8 hónapos baba mellől?
Nekem is 8 hós a kisfiam,de nem mennék el nélküle nyaralni egy napra sem.
Volt nem egyszer,hogy az édesanyám vigyázott rá,mert dolgunk volt a párommal,és csak és kizárólag ő rá hagyom,ha hagyom.
Ránk is férne már egy jó kis nyaralás,de megbeszéltük a párommal,hogy idén nem,majd csak jövőre megyünk,de akkor már a kisfiúnkkal együtt.
Mi ilyenek vagyunk,lehet eltúlozzuk a dolgokat,de első babánk is és rettenetesen imádjuk.
Jó dolognak tartom,hogy van olyan anyuka aki el tud menni és ki is tud kapcsolni,persze szerintem ettől nem rossz és nem szereti kevésbé a gyermekét,de én nem ez a fajta vagyok.
Nem hiszem,hogy ezen össze kellene vitatkozni bárkivel is...
nem, ha pár órára el kell távolodnom tőle, már nem érzem jól magam,(mi nagyon össze vagyunk nőve, nagyiktól, segítségtől távol), nálunk az egy hetes távollét bűntudat és egész napos rágondolás nélkül kb 4-5éves korában fog megtörténni először.
Hogy a barátnőd másképp csinálja, az az ő dolga, emiatt aggódjon ő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!