Elutaznál 8 hónapos baba mellől?
Én simán elmentem egy hétre, igaz, a fiam már 9 hónapos volt :) miért is ne lehetne ott hagyni, ha nem szopik, és jó helyen van? Semmi baja nem lesz.
Amúgy meg, téged mit zavar, hogy otthon hagyja a gyerekét? Nem a te gyereked. majd te nem hagyod otthon. Ennyi.
Szerintem nem szép, hogy idegeneknek beszéled ki a barátnődet és anyai mivoltát kérdőjelezed és szavaztatod idegen emberekkel. Tudom, ilyenkor a kérdező dolga az hogy ezt válaszolja: "dehát én csak kíváncsi vagyok és nem rosszindulatból kérdezem."
Minden gyerek más, és minden anya más. Én nem hagynám, de nem azért mert nem bízom MAXIMÁLISAN a nagyszülőkben (akiktől 5 percre lakunk és születése óta mindennap találkoznak), hanem mert hiányozna a kisfiam. De aki kevésbé szentimentális, annak a 7 nap az semmi. Én nem hagynám, de ismerek olyat aki igen, holott nagyon jó édesanya. Az anyaság fokmérője nem ez, hanem az hogy milyen normákat adsz át a gyermekednek. A "barátnődet" anyaságában azzal megsérteni és megalázni hogy egy tettét kibeszéled egy maréknyi idegen nőnek, az egyik legrondább női tulajdonság, amit el tudok képzelni egy felnőtt nőről. Ha szereted a barátnődet, hagyd rá a döntést, ne akard anyai döntéseit átvenni és főleg ne alázd meg a háta mögött. Tudom, tudom, nem írtál nevet, de attól még ha tudná hogy ezt tetted, nem hogy nyaralni, de beszélni sem akarna veled soha, soha többé. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!