4hónapos baba pancsolhat a Balcsiba? Vagy még erre nem áll készen (immunrendszer. Stb. )? ha igen úszópelussal?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 17:12
1/5 A kérdező kommentje:
mire lehet egy strandon szüksége?naptej, faktor, ha igen melyik ?
2012. júl. 28. 17:14
2/5 anonim válasza:
Szerintem még nem áll készen. Kicsit bevizezhetitek, de mivel nincs hőháztartása, ezért ha nincs olyan nagy meleg, akkor könnyen megfázhat, ha meg nagyon meleg van, az meg azért nem jó. A napot se nagyon bírják ennyi idősen és szerintem a bőre is túl érzékeny még a naptejhez is, a gyerekeknek valóhoz, mert szárítja a bőrt! Én nem kockáztatnék a helyedben, lehet, hogy semmi baja nem lenne, de az is lehet, hogy igen...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ csak döntésképtelen voltam :)még lehet akkor kihagyom vele a strandot:)
2012. júl. 28. 17:43
4/5 anonim válasza:
Én kénytelen leszek a 4 hósomat strandoltatni, mivel van egy 3,5 éves is. A kicsit természetesen árnyékban tartom majd, és szó sem lehet még a Balatonban fürdésről. Nagy melegben neki elég csk a pelus is. A bőrére lehet kapni babáknak, nem gyerekeknek, kifejezetten babáknak készített fényvédőt, amely csak ún, fizikai fényvédőt tartalmaz, kémiait nem. Olyan elven működik, ami gyakorlatilag visszaveri a fényt, illetve védőréteget képez. 50 faktoros és a DM-ben is kapni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem beleviheted!
Mi wellnessbe vittük 4 hónaposan, a doki is engedte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!