Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A next baba vagy kisgyermek...

A next baba vagy kisgyermek ruhák megérik az árukat?

Figyelt kérdés
Arányban van a magas ár a minőséggel? Vagy az olcsóbb is megteszi?

2012. júl. 27. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Használtan igen. Újonnan szerintem aránytalanul drága. De ha másodkézből szerzek be rucit, mindig márkásat keresek, mert azok jobban bírják a strapát és tipikusan szebb állapotban vannak.
2012. júl. 27. 16:59
 2/8 Sókristály ***** válasza:

Ez pénztárcafüggő. Ha van rá keret, megéri, mert szépek és jók. De arra készülj fel, hogy annyira gyorsan kinövi a gyerek, hogy igazából nem tudod kihasználni a tartósságát.

Persze el lehet tenni a tesónak, de ezzel meg úgy vagyok, hogy szeretek újabb cuccokat venni inkább, meg nem is bitos, hogy ugyanabban a szezonban nőnek bele.

Ettől függetlenül szeretem a Next-et, rengeteg van itthon belőle. A börzén szoktam venni darabját 400Ft-ért.

2012. júl. 27. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon jók, de valóban, én is csak használtan szoktam venni, úgy megfizethető, viszont nagyon sok időbe, és energiába kerül kiválogatni, figyelni, résen lenni.

Ha megtehetném se venném meg újonnan egyenlőre(2 éves a lányom), mert tényleg az van, hogy így is esz a fene, mert 1-1 cuki darabot ráadok 1-2x, és már ki is nőtte..nem érdemes újat venni, majd csak ha már nagyobb a gyerkőc.

2012. júl. 27. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:

A legjobb minőségű, és nagyon szépek!

Nem nyúlnak el, nem fakúlnak ki, és el tudod adni jó áron ha kinőtte a baba.

2012. júl. 27. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 3 éves korától újakat veszek a fiamnak, mert nem növi ki gyorsan, sőt egy évig hordja a ruhákat, legalábbis legalább két szezonnyit.

Így is van méretezve: 3-4 éves, 4-5 éves. Ekkor már megéri, én így látom. Lányomnak használtan veszem, mert ő tényleg pár hónap alatt kinövi.

2012. júl. 27. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
használtan vedd, mert tartós, jó minőségű anyag, mosástól nem kopik. úgy sem olcsó, de a turis/vaterás árai okésak szerintem.
2012. júl. 27. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon megérik! Bababoltban is ennyibe kerülnek a ruhák, csak ugye nem ilyen minőségűek.

Szerintem megéri.

2012. júl. 27. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
next ruhák aránytalanul drágák ,turikban érdemes next veni ugy tényleg nem drága és szépek .vagy akor érdemes venni ha kiárusitás van .
2012. aug. 15. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!