Lehet cukrozni a gyümölcsöt 4 hónapos gyereknek?
4 hósan ne cukrozd.még először érezze meg és szokja meg a természetes ízeket.persze h nem izlik neki mert uj.
Cukroztad már h azt irtad nélküle nem eszi meg?azzal megeszi?ne akard most rászoktatni,mert késöbb ez lesz a természetes neki,mindent cukrosan eszik majd,és csodálkozol miért 20 kilos a 2 éves gyereked...és miért rohadnak el a fogai.
4 hós gyerek még nem elég érett a hozzátápláláshoz. ha nem kéri, ne erőltesd, várj még 1 hónapot és próbáld újra.
nem a savanyú a gond, hanem mert nincs érdeklődése a rendes ételek iránt. ez nem csoda a 4 hósnál.
Mindent lehet, csak nem biztos hogy kell vagy érdemes.
Ha megpárolod vagy sütőben megsütöd az almát, úgy sokkal édesebb lesz az íze. Barackból kóstold meg, hogy mennyire édeskés, keresd az érettebbeket.
A természetes ízeket kell megszoknia, a cukor azért nem mumus, de túl korán sem kell belőle adni. Volt, amihez én is tettem kicsi cukrot pl. szilva, később a paradicsomos ételekhez, úgyhogy azért nem vagyok ellene, de ezeknél a gyümölcsöknél felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!