Olvastátok ezt a hírt, engem nagyon felkavart, szerintetek mi történt?
Na szóval amúgy meg én azt kérdeztem, hogy szerintetek mi történt :-) na mindegy.
10-es válaszoló, kábé ugyanígy vagyok én is sajnos, remélem nálam is alábbhagy az aggodalom amikor picit nagyobb lesz a kislányom, de ő még nem tudná magát semmilyen szinten ellátni, annyira kicsi.
Jaj tegnap este olvastam el jól fel is idegesítettem magam, én amúgy is hajlamos vagyok belegondolni az ilyenekbe, meg hogy velem történhetne e hasonló, 3 kicsim van, sokat vagyok egyedül velük, olyankor direkt igyekszem egyáltalán nem gondolni ilyesmire. Hogy egy pillanat alatt meg lehet a baj.
Nem tudom mi történehetett velük, meg hogy mi volt előbb de az biztos hogy én is beleőrülnék vagy lehet én is elájulnék ha úgy találnék rá a babámra hogy nem él!! :(((
Engem is felzaklatnak ezek, mert nem egy amerikai film, hanem sajnos az élet szüli ezeket az értelmetlen haláleseteket.
Én is jobban vigyázok magamra, mióta megszületett a fiam.
Szerintem is először az anya lehetett rosszul. Ijedelemtől nem nagyon lehet azonnali halálos "sokkot" kapni (egészséges fiatalként).
Meszkata és kismama társa nekem fura, mert nem a kérdésre válaszolva jött ide másba belekötni. Ki is unatkozik??
Ha a feltett kérdéshez érdemben nem tud hozzászólni, akkor miért kell vitát generálni? Mert unatkozik! :)
Én is úgy gondolom, hogyha megtalálom a kisbabámat eszméletlenül (nem biztos hogy meg tudja állapítani egy laikus, hogy életben van-e még), akkor hívom a mentőket, a páromat, persze lehet hogy tényleg akkora sokkot kapott az anyuka, hogy elájult. Biztos kiderül...Szörnyű :-(
(ui: ha valakinek annyira fantasztikus, tartalmas élete van az szerintem se a gyk-n irogat a számára érdektelen kérdésekhez választ. én nem kérkedek a tartalmas életemmel, mégse írom be bizonyos kérdésekhez, hogy "ez engem nem érdekel". )
Én is pont az ilyenek miatt nem nézek híradót, mert sajnos annyira felzaklatnak az ilyen hírek, hogy elsírom magam rajta :( A múltkor a kocsiban a rádióban hallottam, hogy Amerikában több baba és gyerek is úgy halt meg, hogy bent hagyták a kocsiban a hőségben. Az egyik esetben anyuka egy bevásárlóközpontban sétálgatott :((((
Ha valaki szerint ez csámcsogás, akkor fogja be a fülét és húzódjon félre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!