Ha a törvényhozók az egész fizetésüket így kapnák, akkor lehet elfogadnám. :)
Vajon azt megfontolták, hogy gyógyszerre, tápszerre és egyéb baba- és gyerekdolgokra belehessen váltani? Gondolom nem. Úgyhogy csak gratulálni tudok hozzá.
Csp-t az oké lenne, vagyis nekem mindegy, most ebből veszek ételt vagy kp-ból, teljesen mindegy.
Gyesre is bevezetnék, na az nehezebb dió lenne, pelus stb.
Nekem a csp-vel ill segély ily módon fizetésével nincs gondom, legalább a romák sem innák el, gépeznék el a gyerek pénzét.
Bocsi ha valakit ezzel megbáántottam
Persze étel és bébiételt vagy annak valót lehet venni, csak nem mindegy hol.
Nálunk csak a COOP bolt fogadja el, és ők kb dupla árban adnak mindent, mintha a városban egy szupermarketben vásárolnék.
Azt is hallottam, hogy a tesco el fogja fogadni, de olyan meg nincs a közelben.
Én nagyon nem örülnék neki.
Idióták ott fent úgy ahogy vannak!
Lassan olyan lesz ez az ország, mint észak korea, ott a mai napig jegyre kapják a kenyeret és az egyéb élelmiszereket.Nem kell még választaniuk sem.
Mondjuk néha frusztráló a bőség zavara, de hadd én döntsem már el,hogy mit, mikor, miből és hol veszek a gyerekemnek!
Vagy akkor minden kereskedelemmel foglalkozó üzlet fogadja el az Erzsébet utalványt és akkor a forint mehet a francba.Még a főbérlő is elfogadná, ha csak ezzel lehetne fizetni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!