Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olvastátok? Mit szóltok hozzá?

Olvastátok? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 2. 12:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Ha a törvényhozók az egész fizetésüket így kapnák, akkor lehet elfogadnám. :)

Vajon azt megfontolták, hogy gyógyszerre, tápszerre és egyéb baba- és gyerekdolgokra belehessen váltani? Gondolom nem. Úgyhogy csak gratulálni tudok hozzá.

2012. ápr. 2. 12:14
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Még egy kis nehezítés az amúgy is nehéz élethez.szuper
2012. ápr. 2. 12:15
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem orulnek neki....
2012. ápr. 2. 12:15
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
Marhára örülnék... Bár így belegondolva, ezen is lehet venni bébiételt, stb. És ami ételnek valót vennénk pénzből azt vennék utalványon, a maradék babaápolási cuccokat, meg fizetnénk kp-val.
2012. ápr. 2. 12:17
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Csp-t az oké lenne, vagyis nekem mindegy, most ebből veszek ételt vagy kp-ból, teljesen mindegy.

Gyesre is bevezetnék, na az nehezebb dió lenne, pelus stb.

Nekem a csp-vel ill segély ily módon fizetésével nincs gondom, legalább a romák sem innák el, gépeznék el a gyerek pénzét.

Bocsi ha valakit ezzel megbáántottam

2012. ápr. 2. 12:22
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

Persze étel és bébiételt vagy annak valót lehet venni, csak nem mindegy hol.

Nálunk csak a COOP bolt fogadja el, és ők kb dupla árban adnak mindent, mintha a városban egy szupermarketben vásárolnék.

Azt is hallottam, hogy a tesco el fogja fogadni, de olyan meg nincs a közelben.

Én nagyon nem örülnék neki.

2012. ápr. 2. 12:22
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Valamint logikátlan(hiába egyetértenék vele)mert akinek utálják számlára, az hogy kapná meg? Csak postai uton megoldható
2012. ápr. 2. 12:25
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Én nem örülnék neki, mivel számlára kapom hó elején a pénzt, amiből fizetjük az albérletet, a többi költségét a babámnak a férjem keresetéből finanszírozzuk (ami folyamatosan munka befejezésétől függően jön). De az is költség hogy van hol laknia annak a gyereknek.
2012. ápr. 2. 12:32
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Idióták ott fent úgy ahogy vannak!

Lassan olyan lesz ez az ország, mint észak korea, ott a mai napig jegyre kapják a kenyeret és az egyéb élelmiszereket.Nem kell még választaniuk sem.

Mondjuk néha frusztráló a bőség zavara, de hadd én döntsem már el,hogy mit, mikor, miből és hol veszek a gyerekemnek!

Vagy akkor minden kereskedelemmel foglalkozó üzlet fogadja el az Erzsébet utalványt és akkor a forint mehet a francba.Még a főbérlő is elfogadná, ha csak ezzel lehetne fizetni! :)

2012. ápr. 2. 13:09
 10/19 anonim ***** válasza:
87%
Persze minket erről megint meg sem kérdeznek! Nagyon kevés helyen tudnám beváltani,ott pedig pont nem akarom!!!
2012. ápr. 2. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!