Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok ehhez olvastátok...

Csicseriborso01 kérdése:

Mit szóltok ehhez olvastátok már? Bécire érkezett szavazatok jelentős része, és a most Gigire érkezettek 80%a lopott telefonokról érkezett.

Figyelt kérdés

"Szeretném ha tudná mindenki, hogy a múltkori párbajon Bécire érkezett szavazatok jelentős része, és a most Gigire érkezettek 80%a lopott telefonokról érkezett. Jelenleg is folyik a vizsgálat az ügyben. " A teljes levél itt olvasható. Valovilag4. postr.hu/olvaso-level-12/

[link] postr.hu/olvaso-level-12/

2011. ápr. 4. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
ez van. mindenki úgy szavaz ahogy tud
2011. ápr. 4. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Itt a helyes link:

[link]

2011. ápr. 4. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
kamu mint mindig
2011. ápr. 4. 16:46
 4/9 Thurston ***** válasza:
Ja, hát ha valami arc ezt írta, akkor nyilván így van...
2011. ápr. 4. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

én pedig orbán viktor vagyok. elhiszed? nem. akkor? én is utálom őket, de most mindenből elefántot csináltok. nyugi már.

és akkor mi van ha lopott telefonról szavaztak, attól még szavaztak. alapjába nem kellett volna a 2 cigányt beengedni akkor nem lenne ez a gyűlölködés, és stb.

2011. ápr. 4. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam elhinni ezeket a híreszteléseket, de akár lehet benne valami. Az már nekem is feltűnt, hogy Ráczéknál valami nem stimmel, bár inkább olyasmire gondoltam, hogy nagyon pénzes ismerősei lehetnek, akik nyomatják őket. Mert azért mi itt kinn elég jól fel tudjuk mérni az erőviszonyokat, ezáltal sejteni lehet, hogy ki megy vissza, és milyen arányban, és mind úgy is történt, csak a 3 Rácz-féle párbaj volt kivétel. Béci-Olinál is ok, az várható volt, hogy oli veszít, de nem ilyen arányban. Aztán már jócskán csökken a népszerűsége mire Szandika kihívta, másról sem lehetett olvasni a fórumokon, csak hogy juttassuk vissza Szandikát. Facebookon is Szandi 3-szor annyi "like"-ot kapott mint Béci. Az még ok, hogy arra nem lehet úgy adni, de egyfajta képet mutat, ennek ellenére Béci ment vissza, elég nagy fölénnyel. Most meg a Gigi, aki a mostani felhozatalból a legszürkébb ember volt, mégis majdnem ő ment vissza. Szóval érdekes. Nem tudom, hogy ebből a lopott telefon ügyből mi igaz, de a Ráczokat nem csak a rajongók nyomatják, az tuti.
2011. ápr. 4. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Na,megint egy fake hír !
2011. ápr. 4. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
ez szerintem hulyeseg hogy itt meg ott tobb a like-ja stb. mert ha hiszitek ha nem,nem mindenki foglalkozik ilyesmivel. pl en sem. es nekem van sok ismerosom, sot 70%ismeretsegi korombol Becit szereti, megse like-oljak facebookon, nem foglalkoznak ilyesmivel.
2011. ápr. 5. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Te honnan tudod, hogy lopott telefonok voltak?

Baromság...., mert ha valakinek ellopják a telefonját, akkor az az első lépése, hogy letiltatja!! Letiltott telefont hogyan lehet használni?

Bunda az egész szavazás. Az rtl dönti el, hogy ki marad, és ki megy, ilyen egyszerű.

2011. ápr. 6. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!