Mit szóltok ehhez olvastátok már? Bécire érkezett szavazatok jelentős része, és a most Gigire érkezettek 80%a lopott telefonokról érkezett.
"Szeretném ha tudná mindenki, hogy a múltkori párbajon Bécire érkezett szavazatok jelentős része, és a most Gigire érkezettek 80%a lopott telefonokról érkezett. Jelenleg is folyik a vizsgálat az ügyben. " A teljes levél itt olvasható. Valovilag4. postr.hu/olvaso-level-12/
[link] postr.hu/olvaso-level-12/
én pedig orbán viktor vagyok. elhiszed? nem. akkor? én is utálom őket, de most mindenből elefántot csináltok. nyugi már.
és akkor mi van ha lopott telefonról szavaztak, attól még szavaztak. alapjába nem kellett volna a 2 cigányt beengedni akkor nem lenne ez a gyűlölködés, és stb.
Te honnan tudod, hogy lopott telefonok voltak?
Baromság...., mert ha valakinek ellopják a telefonját, akkor az az első lépése, hogy letiltatja!! Letiltott telefont hogyan lehet használni?
Bunda az egész szavazás. Az rtl dönti el, hogy ki marad, és ki megy, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!