Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvastátok? Tudtátok ezt? Mit...

Olvastátok? Tudtátok ezt? Mit szóltok?

Figyelt kérdés

[link]

és még valami, kommentek:

[link]

2010. máj. 17. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én kaptam ilyet, amikor babával próbálkoztunk. Sokszor volt visszatérő nőgyógyászati panaszom. Olvastam erről a Gynevac injekcióról a neten, megkérdeztem a nőgyógyászomat és felírta. Valóban 5 szuri, hetente 1 és utána nem is voltak panaszaim. Később babás is lettem. Hogy ettől-e, azt nem tudom, de ártani biztos nem ártott.
2010. máj. 17. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
KEdves 1. válaszoló. Megkérdezhetem, hogy mennyibe került és a párod is kapott -e?
2010. máj. 17. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Én kb. 10 évvel ezelőtt minden hónapban nőgyógyászhoz jártam, volt, hogy többször is. Mindent elkaptam amit lehetett, többször volt petefészekgyulladásom. A doki azt mondta, hogy lehet, hogy nagyon nehezen fogok teherbe esni. Átmentem másik dokihoz, az is ugyanezt mondta, de kb 6-7 éve beszélt erről az injekcióról. Már az első kúra (5 db injekció+egy emlékeztető) után mintha elvágták volna a panaszaimat. Azóta 2 évente kapom, nőgyógyászhoz fél évente járok kontrollra és egy hónap próbálkozás után teherbe estem tavaly (pedig felkészítettem a férjemet, hogy nehéz menet lesz), már 4 hónapos lesz a kislányunk.

Azóta már sok ismerősömnek ajánlottam, volt aki kipróbálta, neki is megszűntek a nőgyógyászati panaszai.

2010. máj. 18. 08:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy tavaly előtt kb. 38.000 volt az 5 db és a férjemnek nem kellett beadni, de mi immunerősítőnek alkalmaztuk nálam, nem teherbeesési céllal, mert akkor még csak készültünk a babára és gondoltuk, hoyg jobb, ha erősebb lesz a szervezetem.
2010. máj. 18. 08:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint oltásonként/hetenként/5 hétig/9.000Ft/hét körülbelül, ugye?

Reméltem, hogy az öt oltás kerül 10.000Ft körülibe.

2010. máj. 18. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Hatásos, nekem visszatérő hüvelyi fertőzésem volt, abban segített biztosan. Két kúrát csináltam végig, igaz én akkor nem babára gyúrtam, hanem a fertőzés kiírtására. 10 ezer valamennyi volt öt darab, amit minden héten egyszer kellett beadatnom.
2010. máj. 18. 09:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Szóval akkor 10.000Ft környékén van/kúra, nem 40.000Ft?
2010. máj. 18. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, 10 ezer forint 5 db. Azt öt héten keresztül adják be Neked. Nem 40 ezer. De azt hiszem most átmenetileg nem gyártják. Szokott lenni a www.gynevac.hu-n értesítés, amikor leállnak a gyártásával, vagy újra beindítják. A háziorvosod felírja, a gyógyszertárban megrendeled, aztán már mehet is a kúra, ha éppen gyártják...
2010. máj. 18. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Párommal mi is felvettük az injekciót még tavaly augusztusban én a havi jelleggel fellépő hüvelygombára és bakteriális fertőzésre ,és hát ilyekor a férfi is kapja a ping-pong effektus miatt. Babát szeretnénk így hát logikusan ezt kellett először orvosolni.

Igazából a kúra utáni hónapban és még utána is előjött nagyon el voltam kenődve. Aztán próbáltam az ezüstkolloidot(is)1 hónapig és ,hogy ennek vagy mindkettőnek egyszerre köszönhetem nem tudom de teljesen megszűntek a problémáim január óta. De baba még nincs :( vizsgálati eredményeim rendben vannak. Párom hadseregét kell erősíteni és várakozni.

2010. máj. 21. 16:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Minden hozzászólásnak örülök és köszönöm!
2010. máj. 21. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!