Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olvastátok? Mit szóltok hozzá?

Olvastátok? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 2. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
A piaci árusnak is lehet majd az utalvánnyal fizetni? Vagy mindent a multikban kell megvenni? És mi van ha egy családban tényleg csak gyest és csp-ból kénytelenek élni pl.apa munkanélküli vagy tartós beteg gyerek mellett az anya nem tud dolgozni stb...és a szolgáltatóknak is lehet majd kifizetni a számlákat az utalvánnyal? Azt hiszem ezt át kellene gondolnia a kormánynak....
2012. ápr. 2. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Én most még gyedet és egy gyerekre csp-t kapok. Ennyi megy a számlára, mert a férjem kézbe kapja a fizetését. De ha a családi pótlékot nem a számlámra kapnám, akkor pont nem lenne elég a részletre, szóval majd mehetek be minden hónapba a bankba befizetni plusz 10000-et hogy le tudják vonni a házrészlewtet. Szuper!!!! Hozzá teszem, hogy most 85000-et vonnak az eredeti 48000 helyett. Erre megy el az egész "fizetésem". Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy szabad országban örülnék neki, ha én dönthetném el, hogy hol vásárolok!!!
2012. ápr. 2. 14:02
 13/19 anonim ***** válasza:
A nagy kérdés még ezeken felül az, hogy mi van akkor, ha én csak egy kg lisztet és 1 liter tejet vennék, mert az étkezési utalványból ugye nem adnak vissza. Akkor minden alkalommal el kell költenem az utalványon szereplő összeget, még akkor is, ha éppen nem kellene semmi más?
2012. ápr. 2. 14:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem most az a kérdés, hogy oké tesco, na de a többi? pl tescoba csak ezért feljárni?

Asszem sem a penny sem a lidli sem a match nem fogadja el, és kisbolt csak ez van itt, 30percet hév-ni, hogy el tudjam költeni...:(

Na meg ha el is jutok a tescoba csak pelust és popsitörlőt meg ilyeneket tudok rajta venni vagy csak kaját? mert pl ha csak higiéniai termék kell...

Na meg igen a számlák, nekünk hó végére esnek be net+telefon számlák(cca 8ezer)n, ha csak a kajajegy marad, akkor csúsztassam le? mert sajna rossz érzés, de a postás kisasszony nem fogja elfogadni a csekkekre...

Szörnyű ennyi fxságot belekeverni az életünkbe:(((

2012. ápr. 2. 14:13
 15/19 A kérdező kommentje:
ÉN is kiakadtam rajta! Remélem, ez csak valamelyiknek egy ötlete, de nem lesz belőle törvénymódosítás...! Főleg úgy, hogy nálunk is csak a Coop bolt fogadja el, amit én nem szeretek!
2012. ápr. 2. 14:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát igen az is kérdés, hogy egyszerre lehet csak levásárolni. Akkor viszont csak tartós dolgokra. És akkor hol van még a hónapban a kenyér, tej, felvágott stb... Na meg csak bizonyos boltokban fogadják el. Ez biztosan valakinek megint jó üzlet lenne. Mert miért találnak ki ilyeneket???? Nem mindegy ott fent az "uraknak", hogy hogyan adják oda azt a kicsinyke összeget??
2012. ápr. 2. 14:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem csak egyszerre lehet levásárolni! Sógornőmnek kp kell, nekünk meg mindegy, hogy mivel fizetünk, ha hozatjuk a pizzát, frissensültet. De azért tényleg szemétség, hogy nem vásárolhat ott az ember, ahol akar. Nekünk mondjuk mindegy, mert kb 12eft-ért vesszük a húst, és ott elfogadják az utalványt.
2012. ápr. 2. 14:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék neki. Mi szinte mindent megtermelünk itthon a kertben.Állatokat tartunk. Saját magam készítek a babának majd ételeket. Gondolom pelusra meg nem lehet beváltani, vagy tisztálkodási szerekre. esetleg majd ha a gyerek nagyobb lesz abból kapja majd a zseb utalványt zsebpénz helyett. És ahogy már írták, az utalványból vissza nem adnak, vagy levásárolod mindet, vagy mindig kipótolod készpénzzel. Embertársaim, ezt ha bevezetik, valaki nagy hasznot fog belőle kaszálni.
2012. ápr. 2. 15:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit fűznék hozzá: jobb lenne ha azon törnék az okos buksi fejüket ,hogy emelnek valamennyit a családi pótlékon és egyéb juttatásokon amit a gyerkőcökre kapunk.
2012. ápr. 2. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!