Olvastátok ezt a hírt, én most láttam a híradóban?
Úrrristen..Én eztnem hiszem el!
Mi a büdös franc folyik ebbe a világba??
Nagyon megviselt..különösen hogy látni a videon a két eleven kis srácot..és az a büdös k.rva meg ugy csinál mintha a szemetetdobta volna ki! D.g.lj.n meg!
Ne haragudjatok nem káromkodok csak nagyon ritkán de ez tul megy minden határon..
Tuti, hogy nem volt normális a nő (egészen biztosan őrült, aki ilyet tesz).
Ha a bíróság szerint is, akkor sem kivégzés, sem börtön nem lesz, berakják egy elmegyógyintézetbe.
Én a viedó után csak kapkodtam a levegőt,sirhatnékom volt és nem birtam megszólalni..annyira rémes..
És tényleg az a r-banc ott vigyorog utánna..
Az benne a szomorú hogy tényleg tuti elmebeteg és nem fogják elitélni..
Viszont ha az remélem meggyógyitják és tudatositják benne mit tett hogy ebbe örüljön bele ismét a szemétláda..
Az lenne neki a legnagyobb büntetés ha kigyogyitanák és felfogná hogy mit tett a saját gyermekeivel mert nyilván valóan nincs képbe a nő..Bár ezen kivűl lenne ötletem még hogyan büntetgetném..
Lányok az a két vidám kis srác..hogy szalad a pici..Én nem tudom felfogni..Teljesen a hatása alatt vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!