Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olvastátok ezt a hírt, én...

Olvastátok ezt a hírt, én most láttam a híradóban?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem kivégzik!

2012. jún. 27. 19:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Biztos, hogy ezek a gyerekgyilkos "édesanyák" nem normálisak. Hihetetlen, hogy ilyenek szabadon mászkálhatnak az utcán és, hogy "senki nem látta rajta, hogy baj van vele" (nem a cikkben volt, de mindig ez a magyarázat.)

Sajnos nem tudok már meglepődni ezeken, a kukába dobott, fagyasztóba tett, ollóval megszurkált, kalapáccsal szétvert csecsemők után, amikor is az anyuka "súlyos szülés utáni depresszióban szenvedett, ezért csak nem küldhetjük börtönbe"...és persze rajtuk sem vették észre, hogy igen nagy bajban vannak, pedig a fagyasztós esetben állítólag egy boldog, kiegyensúlyozott családról volt szó. Persze, gondolom...

2012. jún. 28. 12:17
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen ezt nem értem én se, hogy végül ez is csak meg fogja úszni. De hogyhogy senki nem vette észre, hogy konkrétan őrült a nő, biztos nem ma kezdődött! főleg hogy már öngyilkos is akart lenni. A férje meg még ezek után otthagyta a két gyerekkel egyedül.

Volt egy film, az elsőszülött azt hiszem a címe, abban volt az hogy a nő szülés utáni pszichózisban (mert ez már nem depresszió) szenvedett és elásta a gyerekét a kertben, meg is halt persze. Borzalmas egy film! Amióta a kislányom megszületett, én se bírok ilyeneket nézni.

2012. jún. 28. 12:34
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Jézusom, ezt nem is olvastam! Nem találok szavakat!Én is remélem, hogy rájön mit tett, és abba fog beleőrülni a ro..dék!
2012. jún. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!