Nem bírom tovább!?
Figyelt kérdés
Már másfél hete megálls nélkül hisztizik,a 23 hónapos lányom.Éjjel nem alszik fél óránként ébred,Nappal csak nyűglődik,semmi nem jó neki.Enni nem akar(persze az édesség menne)Nem jó ha játszok vele,nem jó ha nem játszok.Nem jó ha kinnt vagyunk,nem jó ha bennt vagyunk.Minden alvásnál megy az üvöltés,ha meg nem viszem be alduni akkor azért üvölt.
Mostmár ott tartok,hogy kimerültem idegileg és fizikailag is.Segítségem semmi.Férjem reggeltől estig dolgozik,rokonok messze,barátok elkoptak mióta gyerekem van.Szedem a Magne B6ot,de semmit nem ér!Már ott tartok,hogy öngyilkos leszek!Mit csináljak?Segítsetek!
2012. júl. 29. 00:03
11/11 ZsZs27 válasza:
Lányaim két hete kapták meg a 15 hós oltásukat. Múlt hét kedden kijöttek a mellékhatások. Na, azóta én se alszok. Ráadásul ha végre az egyik 20-30 percre elalszik végre, akkor a másik szórakoztat. Teljesen zombi vagyok már. Se étvágyam, se életkedvem. De úgy vagyok vele, ha más is végigcsinálta, nekem is menni fog. Most már fél órája alszik mind a kettő. Ilyen nem volt már egy hete. Teljesen megértelek, nálunk se jó nekik semmi. Jelenleg az egyetlen ami nálunk bejött valamennyire, kaptak egy új játékot, arra azért néha figyelnek. Hálás vagyok minden sírás nélküli másodpercért. Esetleg ha megtehetitek, talán valami újdonság leköti egy kicsit. Áh, felkeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!