Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babák tényleg láthatják a...

A babák tényleg láthatják a szellemeket?

Figyelt kérdés
A kislányom 4 hónapos,majd meghalok amikor folyamatosan elnéz mellettem,én esküdni merek hogy lát ott valakit.Ez úgy kezdődött hogy 8 hónapos terhes voltam,akkor férjemmel még a családi házunkban laktunk,egy este nem volt otthon,én jöttem ki a fürdőből és ahogy lekapcsoltam a villanyt és megfordultam,azt láttam hogy egy fekete ruhás férfi bement a hálónkba.Én mentem be a szobába és ahogy mentem mondtam a magamét,hogy "máris megjöttél?" és nem volt bent senki.Megszületett a lányunk és felköltöztünk a panel lakásunkba,a kislány külön szobában van,laminált padló van nála lerakva és folyamatosan azt halljuk a férjemmel mintha járkálna ott valaki mert recseg.A lakásban akkora puffanások szoktak lenni mintha leesne valami,én meg sem merek már mozdulni a férjem szokta körbejárni a lakást.Folyamatosan érzem hogy valaki ott áll és néz,a kislány meg hozzá beszél.Ott állok mellette és nem velem foglalkozik.Egy éjjel akkora hangzavarra ébredtem,mintha a konyhában valaki rámolt volna.Fel is keltem,de nem mertem kimenni.A férjem reggel megkérdezte mit csináltam ekkora hangzavarral éjszaka,mondtam "te is hallottad?"mert nem én voltam esküszöm.Anyukám mesélte,hogy hallotta már hogy a családból ha már valaki meghalt az visszajön és vigyáz a kisgyerekre.Ez vele is megtörtént mikor én megszülettem,születésem előtt 1 évvel halt meg a papa,anya állítja h visszajött hozzám,mert ő látta,és hallotta este h "Márti!Márti hallasz?" és ez a papa hangja volt.A keresztapám is állítja ugyanezt,hogy egy régi fotelban ami recsegett-ropogott ott ült a papa és felállt,hallotta és érezte h nézi.Lehetséges hogy a kislányomhoz is ő jött vissza?Vigyázni rá?A kislány nem fél tőle mert nevet de én majd meghalok...
2012. júl. 28. 21:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aki nem hisz benne arra nem voltam kíváncsi,az érdekelt aki hisz benne és történt vele ilyen.Ma már ott tartunk,hogy a kislányom tegnap múlt fél éves,ezek a dolgok még mindig megmaradtak.A lányomnál tuti van valaki,egy éjszaka a kiságyában aludt a szobájában és bent a bébikompja,amiben van elem.A kmop az zenél.Egy éjszaka arra keltem hogy a kislányom bömből és a bébikomp meg csak énekel és énekel.Próbáltam kikapcsolni,vertem ütöttem semmi,persze éjszaka nem volt kéznél csavarhuzó,hogy kiszedjem az elemeket,így késsel feszítettem fel.Az pedig valahogy megszólalt,annyira azért nem ultra modern,hogy neki álljon zenélni,mi pedig a férjemmel a szobánkban aludtunk,és erre volt az ébredés hajnali fél 3kor.
2012. okt. 26. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!