Más férje is megváltozott a gyerek születése után?
20-asnak: persze, értem a máltóság-dolgot meg azt, is, h ilyen ocsmány viselkedés után hogy nézzünk szerelmesen egymásra, de egyrészt ez a probléma túl gyakori ahhoz h csak kivételes bunkókkal forduljon elő, másrészt igen, vannak önző, női lelket nem értő férfiak a világon, nem is kevesen, és ugyanúgy vígan élnek a nap alatt, sőt, még feleségük is akad, aki gyereket szül nekik. szóval amit te írsz, az nálatok bejött + elméletben k-vajól hangzik, de a valóságban adott egy házaspár egy közös gyerekkel, akiknél a férj elcsúszott a banánhéjon, és nem biztos, h a méltóság előbbre való a gyerek jövőjénél, illetve ha megértik egymást, egymás hibáit!! is, még akár a szeretet-szerelem is föllobbanhat közöttük.
mint ahogy az első hsz-omban írtam, kulturáltság, jólneveltség terén igen nagy különbségek vannak emberek között, de érzésekben már kevesebb a különbség.
nehogy valakinek is úgy tűnjön, nem tartom hibásnak a férjet! csak ezt így még nem érzem válóoknak, ennyi.
én adnék még egy, de lehet, h még 2 esélyt is - mindezt úgy, h az én férjem soha ehhez hasonlót sem csinált velem/velünk soha.
13-14-es/34/házas/1 gyerek anyukája
Szia. Vegig olvastam az osszes hozzaszolast.
Nagyon sajnalom hogy igy alakult az eleted, de szerintem sajnos a ferjed nem fog megvaltozni, ha mar most ilyen akkor mi lesz ha lesz masodik babatok. Persze lehet adni eselyeket, tobbet is, na de ha egy ferj olyat mond hogy takarodj, es sajnalja a kisfiatol a penzt, akkor mi lesz kesobb.
En biztos elmennek, es nem mennek vissza. Altalaban egy ket hetre normalis lesz majd, de altalaban az esetek 80%-ban ugyanolyan lesz mint most.
Nem irigyellek, es sok erot es kitartast kivanok neked.
Jézusom!
Én azt nem értem a nőkben, hogy miért kell az ilyet akár 1 napig is eltűrni???? Ha nem szólsz rá rögtön az első ilyen bunkó megnyilvánulása után, akkor azt gondolom annak veszik a pasik, hogy megtehetik a későbbiekben is. Azután amikor az x-ediknél rászólsz végre, akkor meg pislog meglepetten, hogy mi van és persze te leszel a hisztérika...
Szóval az ilyet az elején, a gyökereinél kell megragadni és kitépni, hogy ne tudjon elburjánzani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!